Egy Blog

#626 - Agyközpont

2011. július 11. - ZsubiHUN

Április hónap tizennegyedik napja volt az a nap 2010-ben, amikor megmutattam a nagyérdeműnek, hogy hogyan néz ki a szobám, belülről. Most újra elérkezettnek látom az időt a dicséretek, elismerő felmordulások és irigykedő pillantások begyűjtésére. Sokban nem változott a helyzet, csak a hely lett kevesebb, a polcok lettek tömöttebbek és lett kék borítás az ágyamon. Ez utóbbi speciel nem fog látszódni, mert nem csináltam róla képet, de képzeljen el mindenki egy, a függönyökkel harmonizáló színű ágyat fehér párnákkal. Megvan? Nagyon jó! Helyből már rettentően kevés áll a rendelkezésemre, a Gran Turismo 5 Signature Edition például nem is látszódik a képen, annyira el van rakva. A szekrény fiókjait a Nano Editiontől nem tudom kihúzni, a teraszra a mélynyomó és a Helghast Edition akadályozza meg a kijárást. De öcsém szobáját nem alakíthatom át játszós szobává. Hol itt az igazság?!

A DVD-kről nem csináltam külön képet, kinagyítva, nagyító segítségével lehet böngészni őket, de felmerülő kérdésre is szívesen válaszolok. Kivéve arra, hogy hány darab van, mert ezt nem tudom pontosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr265557996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása