Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy Blog

#762 - 80

2016. november 15. - ZsubiHUN

Nyolcvan nap rengeteg idő, rengeteg mindent el lehet érni ennyi idő alatt. Willy Fognak elég volt ennyi, hogy megkerülje a Földet, míg a ValóVilág powered by BigBrothernek sikerült unalmassá válnia. Hála az égnek a retardált netsztár vasárnap távozott a műsorból, így nem kell konstans sajnálatot éreznem, hogy nem kap állandó orvosi kezelést. Meg a többi villatársa sem.

Nem indult erősen ez a széria, az említett kék logón kívül semmi sem változott, ugyanazt kaptuk, mint régen. Sajnos Anikó sem lett az év műsorvezetője, de egyre több a jó pillanata. kivéve, amikor az RTL-nek nem sikerül elindítania egy blokkot, így azt hatszor konferálja fel anélkül, hogy szóról szóra ugyanazt mondaná, de nem mond el többet a várható izgalmakból. Amik természetesen elmaradnak, mert egyre kevesebb az ember, a nézők az agynak ártó játékosokat a párbajokon kiszavazzák, egyre kevesebb a fejhangon üvöltözés, papagájkutyázás, valamint felkérdezés. Mielőtt meggyanúsítanátok, nem hiányzik egyik sem, de ebből a társaságból így még nehezebb lesz érdekes anyagot összeállítani. Az összebilincselés lehetett volna jó alapanyag, de azt szerintem idő előtt ellőtték, a heti VV-be oltott VV már most szarul hangzik, mert a maradék nyolc emberből négy szerkeszt, a többi meg produkálja magát. Hogy hiányozhat ez Tivy-nek! Itt aztán megmutathatta volna, hogy mennyire (semennyire) profi, mekkora munkát végzett azzal a hat videójával.

Mi lesz a következő heti téma? Ajánlanám a spártát, ha már Krisztián ennyit üvöltötte a párbaj alkalmával, kelnek reggel hatkor, edzés, vízhordás, ruhavarrás, anyám kínja, kiképzés, egyéb. És utána mit fognak csinálni, mert még kevesebben lesznek.Akkor mit fognak kitalálni? Celebeket és korábbi lakókat küldenek be pár napra? Vótmá'! A hotel hetet már elhasználták, pedig kevesebb játékossal lett volna csak igazán izgalmas, igaz, így kevesebb okot adtak volna hahotázásra, mert ez a tematikus hét volt eddig a legjobb. Kezdve az angol szintfelmérővel, majd az indiai vendégekkel. Mellesleg Tivadarnak itt némi hasznát vették, csak megérte mosogatni Londonban.

Ha Zsolti nem vigyáz (és nem vigyáz), akkor nagyon hamar kieshet. Mert egyre szarabbul játszik. A bentieknek próbál puncsolni, de már egyre kevesebben néznek fel rá. Eleinte ugye nekem is szimpatikus volt, ügyesen csinálta a dolgait, jóban volt mindenkivel, a néző ellen sem tett semmit, de pár hete valami eltört benne. (Valószínűleg ugyanaz hiányzik neki, mint Viviennek, aki szintén egyre szürkébb.) Most is állítólag felírta a tenyerébe, hogy Krisztián jön vissza, de ezt már Atival is eljátszotta (a szűzteás dobozon volt a jóslat), amire már akkor sem kaptunk bizonyítékot. Már arra, hogy korábban írta fel, nem mikor visszajött a párbajhős. Ezzel csak az a baj, hogy már a bentiek is leszarják és a műsor végén a néző dönt arról, hogy ki nyerje a pénzt. Mert ez nem a megboldogult és tökéletes Éden Hotel, ahol a többieket kell úgy megvezetni, hogy téged szeressenek (Petinek a harmadik szériában nem is jött be), hanem a néző felé kell olyan karaktert mutatnod, akivel azonosulni tud. Zsoltinál maradva maximum emberileg, másként (érteeed) nem!

Kíváncsian várom az utolsó heteket, de hogy Dávid vagy Somy fog nyerni, azt nehéz megmondani. Utóbbi még fiatal, de nem biztos, hogy elkurvázná az összes pénzt és lecsúszott celebbé válna. Előbbivel viszonylag könnyen tud azonosulni a többség, de nem olyan figura, akit az RTL előszed bármikor, ha kell egy kis műsor, hamar feledésbe merül.

A zenét meg azért, mert a Korn újra jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr911963919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása