Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy Blog

#757 - Póveredbály8

2016. szeptember 05. - ZsubiHUN

Augusztus 27-e óta nem tudjuk, hogy a ValóVilág 8 mitől powered by BigBrother, pedig akkor mintha mondtak volna olyat a műsorvezetők, hogy hamarosan megtudjuk.Visszanéztem, Bencus mondta önnön szájával, hogy a két sikerszériát összegyúrták, a BigBrother megfűszerezi a VV-t. Azon kívül, hogy a logó a kék-fehérre váltott, sok fűszerezést nem vettem észre, egyszer nem mondta be senki nekik pedofil hangon, hogy a Nagy Testvér Mindent Lát. Persze sok van még a műsorból, de minden adásban elmondják, hogy pávredbálybigbrádör, és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért!

A villa csónakház/hawaii stílusa tetszik, az átrendezéstől nem jön át jobban a feng shui, az eddigi jobb volt. Egyedül a konyha nem tetszik, hiába divatos ez a berendezés manapság, olajos hordóban mosogatni kurva gáz. Alacsony emberként a felfelé nyíló szekrényeket sem tudom értékelni, mert vagy az ajtót tartom, vagy kiveszem az edényeket. A kettő együtt csak anyagi kár árára mehet gyorsan. Oké, ez a villában olyan mindegy, minden ingyen van, de feleslegesen nem tör zúz az ember. Még a végén ráesne a cucc valakire, aztán testi sértésért kizárnának. A nyugidugószoba sufnivá változott, de akkor miért nem egy priccs van berakva? Hitelesebb lenne és a büntetésekkor a száműzöttek nem foglalnák el a szaunát a többiek elől, akik így tudnának lazítani. Vagy megszabadulnak barbiprincesszségüktől. Az udvarról hiányolom Gyúrós Jóska (besztjátékosevör) fekvepadját, így a fiúk hamar eltunyulnak, a lányoknak meg esélyük sincs fenntartani a súlyukat (lesz ehhez szavazás a bejegyzés végén).

vvvivi.png

Kanyarodjunk is rá az agyhalottakkal teletűzdelt sztrádára, kiket is leshetünk hónapokon keresztül! A vágyam az volt, hogy a A Farmhoz hasonló társaság kerül ide (gondolom a BB jogok miatt volt több casting is, biztos voltak olyanok, akiket ide akartak onnan, de az ment a fő csatornán, ott volt rájuk nagyobb szükség), amiben vannak azok a mai fiatalok és az idősebbek. Ott elég jól működött, de a nagyszájúakat hamar kiszórták a párbajokon az okosok, itt ugye ilyen nem lesz, mert a párbaj továbbra is erős idézőjelben van, a nézők döntenek, és eddig nem látom senkiben, hogy esze és terve lenne a játékhoz.

Kivéve VVjajjbuzivagyokmuszájZsoltit. Eddig ő volt az egyetlen, aki üvöltözés nélkül, nem csak az alany+állítmány+tárgy vonalon mozogva tudott kommunikálni a másikkal és Anikóékkel (,akivel, mint kiderült, egy iskolába jártam, csak Ő alattam volt. Nem úgy!), hanem tud összetett mondatokat is alkotni (ennél szerencsére kevésbé összetettet). Valamint eddig csak egy vitája volt, az is Dinával, amiben még igaza is volt. Igyekszik jó kapcsolatot ápolni mindenkivel, de a véleményét is megmondja anélkül, hogy kajadarabok repülnének ki a száján, vagy ugyanazokat a mondatokat ismételné, amivel elmegy az adásidő 60%-a. Lásd a VVSoma vs VVMici szájkaratét, amire elbasztak egy egész műsort, pedig még 13-an vannak bent, biztos lett volna mit mutatni. Bármit.

vvdina_atzszellemult.png

Az idei üvöltözős és szerintem elsőre elhízós (mások szerint elsőre dugós) lány VVDina. Szlovákiából utazott be a műsorba, amiről azonnal az Éden Hotel 2 jutott eszembe, ott az egyik játékost ki is zárták, mert az egyik csajnak azt sikerült mondania, hogy "Te faszszopó szlovák kurva." (Itt van hozzá a két hogyvolt esemény, következmény.) Nehéz megítélni, hogy pontosan melyik része baszta ki a biztosítékot, mert sem a faszszopó, sem a kurva nem szép, ha igaz, ha nem, ilyet férfi nem mond. Az, hogy ebbe belevette a nemzetiségét is a lánynak, halmozati értékkel bírhatott az ítélethozatalkor. Utólag már hiába szánta-bánta, kizárták a játékból. Várhatóan a műsor utolsó harmadában esik ki, mert kell a műsorba.

vvivilol2.jpg

Nem mehetünk el szó nélkül VVVivi (a továbbiakban WVivi) ámokfutása mellett sem. Az első adásban sikerült alpárira innia magát, amit meztelenül fürdéssel, majd ugyanígy mászkálással sikerült megkoronáznia, a lakók legnagyobb megdöbbenésére. Nem mondom, erre én sem számítottam, pedig Erotika Kiállításon annak idején láttam pár dolgot. Hála az égnek kiderült, hogy a szerethető buta emberek közé tartozik, aki csak akkor vállalhatatlan, amikor barbiprincesszre issza magát és annyira azért nem is buta. A műveltségi vetélkedőn megtaláltuk az igazán butákat, érdemes megnézni a műsor ezen szegmensét. Szinte minden összefoglalóban van tőle legalább egy mondat, ami idézhető, ahogy a riportszobában befekszik a fotelbe, szintén tökéletes.


A többiek eddig bent vannak, VVlegújabbZsófitól már búcsúztunk, a közönség kiejtette, mert nem volt szimpatikus. Vagy elég érdekes. Vagy túl fehér a bőre, nem tudni. Nekem kicsit gyanús a szavazás végeredménye, mert vannak már most a vellában sokkal nagyobb tuják, például VVAti, VVEvelin, VVLóri, VVViki (a továbbiakban WViki) ők mégis bent vannak. Nem tartom kizártnak, hogy szándékosan ejtették ki VVZsófit, hogy ezzel érzelmileg hassanak WVivi-re. Az előbbiek közül VVLóri eddig annyit tud felmutatni, hogy taktikából magába bolondítja VVDinát, WViki első estéjén jól bebaszott, VVAti ráment WVikire, míg VVEvelin csak akkor látszik, ha átmegy a kamera előtt. Az utolsó két adásban egy mondatot nem vágtak be tőle, pedig nagyon úgy nézett, hogy folyamatos cicaharcot fognak nyomni VVDinával. Sajnos nem így lett, pedig már vártam, hogy megalakuljon a két csapat. Egyikben a kevésbé gyökerek: VVEvelin, VVZsolti, VVKrisztián, VVDávid, talán VVMici és odacsapódva WViki+VVAti, míg a jobban gyökerek: VVDina, VVLóri, WVivi, VVSoma, VVTivy és a megboldogult VVZsófi. VVMici és WViki+Ati a csapongó semlegesek, de a Soma&Tivy páros sem fix, de inkább a Team Dinába raknám őket. Mondjuk akkor VVKrisztiánt is, mert látszólag jóban vannak. Ehhez képest eddig szinte semmi tematikázás nem történt, csak úgy vannak.

Nagyon remélem, hogy ettől a héttől már kapnak rendes heti feladatokat, ami egyrészt rávilágít arra, hogy ki hova tartozik, ki hogyan fogja játszani a játékot, másrészt végre megtudjuk, hogy miért Powered by BigBrother a ValóVilág8!

A szavazás, ahogy ígértem:

Nyugalom a tweetekkel a jövőben sem fogok fukarkodni, igyekszem remek képeket is lőni.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr2111679049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása