Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy Blog

#761 - Az év leg...

2016. október 14. - ZsubiHUN

...romantikusabb videója jön, erősen felnőtt tartalommal. De előtte még annyit, hogy már a beköltözéskor gyanús volt VVEvelin, aztán ki is baszott a magát nagy taktikusnak tartó VVLórival (szegényem biztos lemaradt a VV5-ről, mert amit csinált az minden volt, csak nem taktika és a szálak okosan mozgatása), aki nagy bánatában fel is adta a játékot. Ennek VVDávid nem örült, mert milyen gyáva már ez a Lóri, ahelyett, hogy annak örült volna, hogy újabb lépéssel közelebb került ahhoz a csekély 36 millióhoz, amit meg lehet nyerni. Esélye továbbra is van rá, aztán meglátjuk, hogy VVKrisztiánt mennyire viseli meg VVMici kiesése vasárnap, mert jelen állás szerint Ő bírja a legjobban a bezártságot (az a fránya gyakorlat), még csak egy kiborulása volt és napról napra szimpatikusabb srác. Egy biztos, VVEvelin csinálhat bármit, nyerni nem fog. Pedig oly' gyönyörű szavakat suttogott VVSoma fülébe a minap!


Az a rettenetes alak ott nem egy démon, hanem VVZseráldin lesz, aki bevallottan szeret kukkolni, kész szerencse, hogy nem állt oda az ágyuk mellé, azt motyogva, hogy igen, ez az, csináljátok!

A folyamatban lévő cirkusz-hét nekem kifejezetten tetszik, az adásidő jó 60%-ában erről van, így kevesebb jut a papagájkutyakurvázásra, egész érdekes dolgokat tanulnak meg a lakók, de az nagyon fáj, hogy a tegnapi összefoglalóból kimaradt, ahogy fociztak a csirkék. Mert VVKrisztián és VVMici lettek az állatidomárok, de nem kutyát vagy oroszlánt kaptak, hanem két tyúkot. Ők a Dezső és Kázmér nevet kapták, és most elegánsan elengedjük azt, hogy miért kaptak férfi nevet a tyúkok. Idomáraink sem értették, aztán az előzetesbe bevágták, ahogy fociznak a két tyúkkal, a hangulat is jónak tűnt, de aztán kimaradt. Ahogy nyilván egy csomó más dolog is a felkészülésekből, pedig ezekre tényleg kíváncsi lennék. Persze ez teljesen más (valódi?) képet mutatna a játékosokról, így erősen limitálják ezen jelenetek számát.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr8011797029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása