Egy Blog

#771 - Láw

2019. november 13. - ZsubiHUN

Az már mindenki számára tiszta, hogy számomra egy igazi reality show létezik, az pedig az Éden Hotel. Az első két évad alapmű, a harmadik... nos, a TV2 elb*szta, nem csak az alapokat, hanem ami Ivarral történt. Aztán a Viasat Exek az Édenben néven indított egy az MTV-n (ejtsd: emtíví) jól futó, aljasodós, üvöltözős, de állítólag taktikázós műsort, de egy évad után eltűnt. Nem is csodálom, a villa kicsi volt, a szereplők gagyik, hiába hoztak néhányat az ÉH-ből. Azóta sehol egy olyan műsor, ahol a játékosok nem a kamerának (=néző) játszanak, hanem egymás ellen. Az RTL-es Survivor nagyon látványosan volt irányítva, a Holtak Szigete kikergetett a világból, megöli a játék lényegét. Aztán nyáron jöttek az óriásplakátok, a Facebook is az arcomba tolta: LOVE ISLAND!

Avagy ValóVilág x Éden Hotel! Az RTL pénze van a műsorban, nagy baj nem lehet. A tehetségkutatóikkal, az ÉNB ezernyi castingjával sikerült annyi agyhalottat találniuk az országban, ami egy egész kontinensnek elég lenne, borítékoltam a megfelelő játékosokat. Helyszínnek a közepesen egzotikus Ciprust választották, onnan olcsóbb reptetni a népet, mint valahova Közép-Amerikába. Logikus döntés, a nap süt, a tenger végtelen, a lemenő nap fénye megcsillan a tangás seggeken, lehet jó képeket lőni.

Sajnos a lányok (véletlenül sem hölgyek) beköltözésével kezdődött, ami előre vetítette, hogy a fiúk lesznek a húspiac kínálata. Ezzel nagy baj nem is lett volna, de mi indokolta, hogy lyányok mindenre őrjöngő sikoltozással reagáltak? Úristen ott egy növéééééény!!! MŰFŰŰŰŰŰŰŰ!!! Koktél! Levegőőőőőő! Napsütéstengeranyááááád!!! Elkezdett sorvadni az agyam... A reményt nem vesztettem el, a műsorba a nézők is beleszólhatnak (itt egy szavazás, ott egy feladat, amott becsoszog egy védettség), ha a játékosok és a szrkesztők nem kavarnák a szart, akkor majd mi megtesszük! Nem tettük. A kinek áll jobban az olajozott felsőtest szintű szavazásoknál komolyabb sosem volt, csak a kiesésekről "döntött" a néző, nagyjából háromszor. Plusz ugye a döntő, de erre az elbaltázott, veszettül unalmas utolsó adásra nem szeretnék több karakter elfecsérelni, ezt a bejegyzést is szeptemberben (éppen két hónapja) kezdtem el írni,a  legrosszabbakat elengedjük!

Összerakták a párokat, a pocokfejű DJ vitte a hátán az extrovertáltságot, mindenhez is volt kommentje, amire legtöbbször senki sem volt kíváncsi. Aztán lófasz sem történt. Jöttek a beköltözők, kiestek, mindenki napozott, aztán megtörtént az, amitől majdnem kibasztam a TV-t az ablakon! Ez egy szuterén lakásnál nagy szó! Mindenféle előjel nélkül a DJ elvált akkori párjától és átpasszolta villabeli legjobb barátnőjének. Jobb műsorokban ilyenkor vágtak be egy gyors flashbacket, hogy ez történt x órával a párválasztó előtt, látjuk az ötletgazdát, a végrehajtókat, minden kerek. Itt ilyen nem volt, az egészről üvöltött a szerkesztői utasítás. Egy hét sem kellett, az ebben résztvevő játékosok már hazafelé repültek, a lakók szépen eltávolították őket, amitől lényegesen nézhetőbb lett a műsor.

Sajnos jobb az nem lett. 16-os karikával adták, fröcsögve káromkodás volt, de egy csöcsre és faszra nem futotta. Oké, utóbbi nélkül megvoltam és csecset is lehetett látni talán kétszer, de ez semmi volt. Ellenben annak örülök, hogy a dohányzást sikerült szinte teljesen kivágni a műsorból, nem kell az nekünk. Az már más kérdés, hogy emiatt mennyi tematikázásból maradtunk ki, de teraszra hányós-arconpörgős bulik sem voltak. Sajnos.

Dióhéjban. Azért várok egy következő évadot, sokat lehetne javítani a műsoron, új műsorvezetővel, kevesebb szerkesztői és több nézői beleszólással. Persze ez utóbbi csorbítaná az igaz szerelem megtalálásáért vívott harcot, de ahogy instán látom, nem sokan vannak együtt a villabeli nagy szerelmükkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr8315080710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása