Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy Blog

#765 - Exek

2017. május 26. - ZsubiHUN

Mikor kiderült, hogy a lesz újra Éden Hotel, igencsak megörültem, egy pillanatra még a munkanélküliség terhe is lemászott a vállamról. Persze tudtam, hogy nem lesz olyan, mint az első kettő volt a Viasaton, mert a jog még mindig nincsen náluk, de reality-ben mindig is jók voltak, ha csavarnak egy kicsit a formátumon, abból sem lesz baj, jó móka lesz tavaszra. Teltek a hetek, szépen lassan megjelentek a plakátok, melyek bőszen hirdették, hogy exek fenyegető árnyéka vetül majd az édeni idillre. Az Ex on the beach-ből egy részt szenvedtem végig, nem ragadott magával a formátum, céltalan faszszopógecizés és bulikázás megy benne, ahova folyamatosan küldik be a játékosok egy-egy exét. Nem túl izgi, na. Ellenben az ÉH formátumába egészen beleillett a dolog, változtat annyit, hogy el lehessen adni újként, de mégis ott marad benne a tökéletes alap.

Elkúrták. A fő bajom az volt, hogy a játékosok átlag életkora nem érte el a 24 évet, ami azért baj, mert így maximum pár hónapos kapcsolatokról lehet szó, amik általában nem hagynak mély nyomot, nagyobb sebeket az emberen, maximum néhány pszicho csajjal lehetett volna feldobni a dolgot. De ott volt a remény, két harmincas játékos személyében, nekik biztos volt hosszabb kapcsolatuk, idősebbek, okosabbak, lehet ebből még valami. Nem lett. Kevés volt a pár, tehát kevés volt a játékos, nem volt tematikázás (sic!), csak kicsiben kavarták a dolgokat. Nem volt az rossz elképzelés, hogy az exek külső helyszínen csatlakoznak a játékosokhoz, de abban semmi extra nincs, hogy egymás múltjai már ott találkoznak. Sokkal jobb lett volna, ha mondjuk a lányok mennek ki, kapnak egy lányt maguk mellé, összehaverkodnak, mindenki bff lesz két pillanat alatt, aztán mikor bemennek és a kialakult párok egymás karjaiba ugranak, borul a szaros bili. Egy idő után gyanakodtak volna, a kiesésekkel szűkül a kör, de tudták volna úgy keverni a szerkesztők, hogy érdekes maradjon ez a rész. Mert a parton egyszer nem volt pofonosztás, sírás, elküldés a retkes anyjába, csak uramisten, ójajj, nemhiszemeeeeel. Ez meg uncsi.

Aztán ott voltak a játékok (amiből zéró volt spontán, pedig a régi Édenekben volt egy csomó olyan esemény, amit a játékosok maguknak találtak ki, mert unatkoztak), amik tétre mentek, de egyik sem szólt bele a játékba, elmentek randizni valahova Balin és ennyi. Pedig egy védettséggel mindig fel lehet dobni a játékot, az addigi taktikát szépen megborítja, ha a megfelelő játékos kezébe kerül. És fáj ezt kimondani, de az ÉdenMilán simán kibaszta volna ExekTomi tetovált nyakát a szigetről, miközben az Éden 3-ban (ott láthattuk kis ideig) az egyik legbutább, könnyen befolyásolható játékos volt. Itt jól játszott, felismerte, hogy kit kell kirakni, ehhez kinek a segítsége kell, de sajnos még mindig nincs elég önálló gondolata. Pedig neki szurkoltam, ExekAndika oldalán simán hozhatták volna. De nem lehetett, mert a szerkesztők a pszicho csaj köré építettek mindent. Isten mentsen az ilyen némberektől, kibaszott veszélyes állatfaj, de sajnos nem kihaló félben lévő. Tényleg nem szabadott volna beengedni a játékba, folyamatosan, minden aggódott, idegbeteg volt, ha feladat volt, abban nem vesz részt, ha mégis, azt unott pofával és retteg, mert bármikor kieshet.

Végül a tegnapi döntő. DRÁMA! FORDULATOK! IZGALMAK! Lófaszt... Semmi, ExekZsuzsi beszédéből egyértelmű volt, hogy ExekNorbinak adja a pénzt, ezzel behúzza neki a győzelmet, de ezt is úgy adta elő, hogy itt ő az áldozat. LÓFASZ! Fosszar. És csalódás is, pedig vártam a műsort. Az egyetlen pozitívum Sylvi volt, akit megtanítottak beszélni, ellenben sem rendes ruhát sem rendes frizurát nem sikerült ár pakolni, egyedül az utolsó adásban rápakolt szettel voltam elégedett. Annak idején ennél még a Gólem is jobban mutatott a képernyőn. Ebből a szempontból, nyilván Sylvit nézném, ha választani kell. Kifogásként csak azt tudom elfogadni, ha tudják, hogy újra övék lesz az Éden Hotel készítésének joga, arra gyúrnak, az csak bemelegítés volt.

Ja, meztelenkedés sem volt, minden ki volt takarva. Milyen világot élünk?!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr6112543401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása