Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy Blog

#739 - OMFGWTF

2014. augusztus 22. - ZsubiHUN

Minden index-et és annak ezer aloldalát olvasó internetszörfer (elkezdek új szavakat alkotni, hátha valamelyik honosodik) találkozott a mai napon Jessie Nizewitz nevével. Amennyiben mégsem, akkor az alábbi két írás gyors átolvasása után képben lesz: comment:com és Velvet.

Ahogy olvasható a hölgy jelentkezett egy olyan műsorba, ahol a résztvevők meztelenül randevúznak ismeretlen emberekkel, leginkább az ellenkező nemből. Bár biztosan felvesznek politikailag korrekt adásokat is, azok minket most egyáltalán nem érdekelnek. Hősnőnk 10 millió dollárra perelte be a VH1 csatornát, mert az előre megbeszéltek szemben egy jelentben nem takarták ki a legféltettebb nemi jellegét. Nem vagyok képben az Amerikában honos rendelkezésekkel, de amit a TV-ben láttam, azok alapján elég változatos módon takarják ki a dolgokat. Élőben közvetítenek államokon átívelő autós üldözéseket, ahol a bűnöző(?) több tízezer dolláros károkat okoz, majd a végén, szintén elő adásban lelövik a rend szigorú őrei. Sokszor jogosan, de ez egy másik történet, nem is akarok belemenni. Szóval Jessie kisasszony pináját egy izgalmas birkózós jelentben elfelejtették cenzúrázni, amit így mindenki láthatott és lát is. Többek között a nagymamája, akit lehet még kórházba is szállítottak, mikor olyat látott, amilyenje neki biztosan nincs is. Gyermeke csak úgy termett, gondolom. Bár lehet a borotváltsággal lehetett baja, mert olyat aztán az Ő idejében nem lehetett tenni!

nizewitz_tits.jpg

Továbbá, hogy még nagyobb legyen Ms. Nizewitz bánata, az a szimpatikus zsidó munkásember, akivel már egy hónapja randizott, a műsor óta nem keresi. Ennek több oka is lehet, most hirtelen kettőről szólnék.
Az első szerint a férfi féltékeny lett, hogy ugyan már egy hónapja randiztak, sok ezer dollárt költött vacsorákra, városnézésre, ruhákra, parfümökre, hogy a hölgy kedvében járjon, a legjobb formáját hozza, nem hogy puncit nem kapott, még csak egy nyamvadt szopásra csókra sem futotta cserébe. Ezzel ellentétben egy ismeretlen, fiatal, izmos férfi már az első alakommal láthatott és tapinthatott bármit, kacarászva a tengerparton, egy egész TV stáb előtt. Melyik férfi ne akadna ezen fenn?!
A másik ok, ami hirtelen eszembe jut, hogy az üzletember azon rágott be, hogy az a lány, akivel kellemes vacsorákat és délutánok töltenek el, állatkertbe mennek, hintóval viszi körbe a városban, jelentkezik egy olyan műsorba, ahol anyaszült meztelenül (leszámítva a nyálkát és a köldökzsinórt) kell megjelenni és némi pénzért pajzánkodni egy vadidegen férfival. A kivillanó, pucsító vagina már csak a cseresznye lehetett a habon ezek után, de legalább tényleg láthatta, ha korábban kimaradt volna belőle.

Szerintem minden jóérzésű ember, legyen az férfi vagy nő, egy ilyen eset miatt elővenné a 2 nm-es KURVA VAGY tábláját és vadul lobogtatná a másik ablaka alatt. Amikor nem ér rá, kedves hajléktalanokat bérelne fel erre a nemes feladatra. Méghozzá teljesen jogosan. Lehet én vagyok túl régi vágású, de ha érdekelődök egy másik személy iránt, megvan a kölcsönös vonzalom, akkor nem nézelődök másfelé, hanem csak vele foglalkozok. Nem megyek el kávézni szőke loknis csajokkal, táncolok a buliban fekete amazonokkal és nem jelentkezek randizós műsorba. Pláne nem olyanba, ahol ruhátlanul kell megjelennem. De legfőképpen nem adom elő a hattyú halálát, ha utána bizonyos emberek (család, barátok és ismerősök egyaránt) elfordulnak tőlem, netán még véleményt is formálnak a tettemről. Melyik jóérzésű ember akart volna ezek után bármit is a nőtől?

nizewitz_pussy.png

De most komolyan! Nem mindegy, hogy ez a kép cenzúrázva vagy anélkül került volna az adásba?! Az ott egy pina és egy ánuszrózsa, még ha ki is takarják, akkor is záporoztak volna az sms-ek, kicsit ügyesebb ismerősök pedig Photoshopot ragadtak volna, hogy vicces és/vagy gusztustalan képeket gyártsanak belőle.

(a képeket a Velvetről szedtem, ők a Twitterről)

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr826626937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása