Egy Blog

#731 - Multiplayer?

2014. május 03. - ZsubiHUN

Meg nem kondom mondom az idejét, mikor írtam utoljára konkrét játékról, de most újra előkerül a téma.

 

Megünnepelvén május első munkanapját, hazaérkezésem után egy üveg Corona társaságában belevetettem magam a Killzone: Shadow Fall multiplayerébe. Szokás szerint Extended Warzone, minden jól indul, első két menetet nyerjük, arányom még pozitív, minden jó. Aztán becsapódunk a The Penthouse pályára, ahol egyszerűen lemostak minket. Legalábbis így sejtem, mert a csapat annyira gyenge volt, hogy kiléptem. Pedig ilyet csak a legritkább esetekben csinálok, mert kikapni sem szégyen, ha jobb a másik csapat. Előtte a The Wallon 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 4-3, 5-3 volt az állás, az utolsónál nyertünk, de nem volt egyszerű. Viszont a csapat jó volt, segítettük egymást, voltak spawn pontok, felélesztettek, ha kilőttek, stb. De ezek. Egy zárt pályán, ahol a legnagyobb sík távolság nincs 10 m, átfutni a tulsó oldalra kb. 23 mp, semmit sem csináltak értelmesen. Egy sniper beállt egy íves folyosóra, spawn pontot senki sem rakott. Szaladgáltak fel és alá, nulla taktika, logika, kreativitás, csak kirontani az ajtón.

killzone_sophie_howard_hq.jpg

Lehet mondani, hogy ez csak egy játék, ne idegeskedjek rajta, ami részben igaz is. Single player játékokon nem is idegesítem magam, ha ma nem meyg, akkor alszok rá egyet, másnap nem lesz vele gond. Vagy kipróbálok más taktikát, ha semmi sem működik, megnézem Youtube-on és a homlokomra csapok. De amikor hús-vér emberekkel játszok együtt, akiknek ugyanaz a célja,

akkor nincs olyan, hogy ne legyél ideges. Mindent megteszel a cél érdekében, halomra mészárolod az ellenfél csapatát: egy jól irányzott gránáttal kiszeded a pajzs mögül (ilyet a saját csapattársaid elfelejtenek rakni), használható helyre teszel spawn pontot, hogy ne tudjanak az alap pontra beszorítani, hármat ölsz zsínórban és elfoglalsz egy pontot, de mindez kevés. Senki sem éleszt fel, nem jönnek veled védeni és/vagy támadni, csak puffogtatnak egy kupacban, hogy még agyalnia se kelljen a másik csapatnak, hogyan védekezzen. Csak gránáttal dobá minket és meghalunk. Halomra. Ha nem lenne annyira drága egy TV és egy PS4 kontroller, már mind a kettő az utcán lenne szétverve... Az esőben.

Hogy holnap munka után mit fogok csinálni? Halomra gyilkolom a rohadékokat a Killzone: Shadow Fall multiplayerében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr166115033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása