Egy Blog

#663 - Kamera

2011. október 23. - ZsubiHUN

Azt nehezen hiszem el, hogy Lilunak nem tudnak olyan kis cuki kártyákat adni, amiken szerepel, hogy melyik mondat után melyik kamerába kell néznie. Mert láthatólag, a nézz abba, amelyiken világít a piros kis lámpa, nem megy neki. És nem ma este nem megy neki, hanem évek óta! Meg nem mondom, hogy melyik VV szériában kezdett, de már előtte is volt TV-s tapasztalata. Legalábbis úgy dereng, hogy a jó öreg magyar zenecsatornáról került volna az RTL képernyőjére, ahol azóta is kóros kamera meg nem találásban szenved. Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz lehet ennyi év tapasztalatával kezelni élő műsorban három kamerát. Olyannyira, hogy az operatőr mellett áll egy kisegítő ember is, aki mutatja, hogy melyik kamera jön. Legalábbis a filmekben így néz ki és nem hinném, hogy egy RTL szintű csatorna ne figyelne erre. Persze lehet, hogy csak Balázsnak vannak ilyen emberei és Lilunak direkt nem adnak, hogy ehhez hasonló bejegyzések szülessenek úton útfélen, amivel lehet bizonyítani, hogy mennyien nézik ezt a csodálatos műsort.

Ami mellesleg jobb, mint az előző évad. Nem mondom, hogy okosak a bent lévők, de például a Fecóban kellemesen csalódtam. Mondjuk volt honnan javítania... Persze a most is találhatunk hmmm... megkérdőjelezhető intelligenciával megáldott lakókat, de a többség általánosan normális. És a csajok is kellemesen nyugtatják a szemet. Viszont a Sherezádé nevű egyedet nehezen tudom feldolgozni. Önnön bevallása szerint eddig egyetlen fa... férfi volt az életében, azt hitte, hogy vele fogja leélni az életét, a szerelem szent és sérthetetlen (muhahahahahaaa) dolog, az egész beteljesedése a szex, stb. Ehhez képest a melle az mű, a barátja olasz volt, sokat élt abban az országban, de eddig egy kurva szót nem hallottunk tőle ezen a nyelven. Pedig a sok baszki, bazmeg, basszameg mellé jó lenne digó szavakat is hallani.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr675561228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása