Egy Blog

#652 - Apa főz

2011. szeptember 06. - ZsubiHUN

Apa főz címmel új rovatot (figyelsz, nem kategóriát, rovatot!) indítok szerény blogom. Előre leszögezem, hogy frissülése rendszertelen lesz, gasztro-jellege kívánnivalókat fog hagyni maga után, de minden bizonnyal szórakoztatni fogja az egyszeri olvasót. A célja is ez. Legtöbbször boltban előre megvásárolható (zacskós, üveges, dobozos, stb), könnyen elkészíthető ételekről fogok írni, de lesznek itt csak a tiszta alapanyagokból összeálló, az egész családot jóllakató, 10 ujjas nyalós ünnepi étek is. Persze ezzel sem akarok megígérni semmit. Képes illusztráció minden esetben lesz, általában csak azokról a készülékekről, eszközökről, melyek a feldolgozásban, főzésben részt vesznek. Az alapanyagok még nem eldöntötten fognak szerepelni. Vagy lista szerűen az elején, ahogy azt egy jó receptkönyvben is szokás, vagy a szövegben vastagon húzva. Személy szerint nekem utóbbi verzió szimpatikusabb, de meghallgatom a véleményeket pro és kontra.

Az első bejegyzés holnapra várható, egy nagyon könnyen elkészíthető, Távol-Keleti étellel nyitunk, a macskahús rajongóinak!

Facebook lályk.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr565561191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása