Egy Blog

#629 - Cliffhanger

2011. július 15. - ZsubiHUN

Bevallottan nem szeretem a Barátok Közt című magyar teleregényt, de az ember nem tudja kikerülni, hogy ne nézzen bele néha, képben kell lenni a történésekkel. Bár vannak jobb pillanatai, alapvetően egy szörnyű a sorozat. A párbeszédek sokszor már Asylum szintre csökkennek, a történet csavarossága nem kevés kívánnivalót hagy maga után és az is zavaró, hogy soha, semminek nem mondják ki a nevét. Egy kevés licence elférne, ha már több millióan nézik naponta. A sztori valószínűleg sokszor tanítani akar, de az, hogy minden egyes szereplő került már minden más szereplővel intim kapcsolatba és mindenhonnan van gyereke, nem nevel, hanem röhejessé teszi az egészet. Na meg Andrásék lakásában is már hatan élnek, de szoba nincs is ennyi. Ellenben Miklós egy lényegesen nagyobb lakásban tengeti mindennapjait, egyedül.

Viszont a mai második epizód kifejezetten jól sikerült, de hibától így is hemzseg. Nézzük meg az utolsó jelenetet! Percekkel az épület felrobbantása előtt közlik, hogy sorozatos robbantás lesz, nem csak egy gombot kell lenyomni, nagy figyelmet igényel. Ez így is van. A robbantás nézőit, akik összesen hárman vannak, a robbantás indításának helyétől jó 100 méterre, a robbantásra váró épület mellé helyezik. Nem logikus, de így Miklós hamarabb be tudott érni a fiáért, ellenben Andrásék nem értek oda a robbantás vezetőjéhez, hogy megállítsák. Ekkor láthattuk, meglepően jó cgi-vel, ahogy az épület egyben összeomlik. Nem sorozatos robbantás volt és még Kingának is amnéziája van! Juli és Attila csókja ehhez a két dologhoz képest érdektelen, gyermeki hóbort.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr705558006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása