Egy Blog

#618 - The Asylum

2011. július 01. - ZsubiHUN

Talán van még köztetek olyan szerencsés, aki nem ismeri a The Asylum stúdiót. Nagyon röviden annyit kell, érdemes róluk tudni, hogy csak DVD-re és már Blu-Ray-re készítenek filmeket, moziba sajnos egyik alkotásuk sem jut el. Általában elkészítik az összes nagyobb filmnek a hm... talán nevezzük olcsóbbnak verzióját. Szerencsére sokat nem módosítanak a címen, a szereplők kinézetén, így az ember egy rettenetesen rövid pillanatig akár még össze is tévesztheti az eredetit az utánzattal. Mint a Gucci táskát a piacon. Illetve a nevükhöz köthető még a minél nagyobb szárazföldi és vízi állatok megjelenítése a képernyőn, újabban küzdelmük bemutatása egy másik, talán még kegyetlenebb óriással. Természetesen nagy részük az elmúlt évszázadokat  jégbe zárva töltötték, de a globális felmelegedés kiolvasztja őket, újra pusztítanak! Néhány alkotásukat érdemes megnézni teljes hosszban, utána az ember mindent jobban érdekel és tudja, hogy milyen egy rossz film. A hivatalos weboldalukon  megtekinthető minden csütörtök esti szupermozijuk előzetese, most csak csemegéznék ezekből. Öveket becsatolni, Asylum megamix következik!

Induljunk az Amerikai Pite vonalán, legalább három filmet készítettek már, talán annyira nem is vészesek. A csajok mindenesetre kellemesek, feledtetnek bármit.


 

 

Tuningolt verdák, zsír csajok, jópasik! Más talán nem is kell egy jó autós filmhez.

 

 

Azért szomorú, hogy a 200MPH-ban több autó lesz, mint a Fast Five-ban volt...

Jöjjenek az igazi gyöngyszemek, a gigantikus állatok! Most szólok, hogy SPOILER veszély lesz odalent, aki még nem látta a Mega Shark vs. Giant Octopus c. filmet, az körültekintően kattintson a lejátszás gombra!

Bálna fogakkal:

Ne féljetek, szárazföldi vadállatokat is össze tudnak ereszteni:

 

 

Végül pedig az Omega vagyok c. film, Mark Dacascos-szal a főszerepben!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr255557938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása