Egy Blog

#560 - A lét a tét

2010. november 22. - ZsubiHUN

Hosszú évek után újra való lett a világ az RTL klub műsorán, mindennap egy órán keresztül élvezhetjük a villalakókat. Na meg Stohl Bucit, akit valahogyan csak nem sikerült bebörtönözni. Egyébként sem szeretem ezt az embert, mint színészt sem, de ahogy jó pofizott szombat este az adásban, azt nézni is rossz volt. De igaz, az RTL ezzel elérte, hogy az összes bulvár lap címoldalán ők lesznek, legalább egy hétig mindenki róluk fog beszélni. Szerencsére most még csak celebek laknak a minden jóval felszerelt villában, a beszavazottak majd később kerülnek be, a celebek meg kijönnek. Benkő és Győzike így is nagy show-t fog csinálni, Bea asszony meg majd üvöltözik Győzővel, hogy miért bámulja a monokiniző Voksán Virágot. Utóbbit ki nem bámulná?!

A bejuttatható emberek pedig tipikusan hozzák az aktuális trendet (emós, geek, műnő, pornós, behajtó, alfa-hím, stb.), lesz kire szavazni az elején. Meg a végén is, hogy a nagymellű, tangás csajt, vagy a köcsög emót hagyjuk bent még egy hétig. Nagy kár, hogy a pornós modell csajok közül nem lehet mindet bejuttatni. Szívesebben nézném a műtött melleket, mint a szőrös hátakat... Kivéve az egyik csajt, akinek annyira fel van töltve a szája, hogy már artikulálni és mosolyogni sem tud. A mellei meg valami 500cm3-ek, persze oldalanként és nagyobbat akar. Pedig ez még motorból is sok tud lenni! Mellesleg húsz(!) éves, hobbija a plasztikázás, de negyvennek tűnik Ebben a kategóriában egy másik hölgy bevallottan pornózik. Kérdem én: hol marad így a hetek múlva feltűnő videó, amin Ő szerepel? Minden mókát elvesznek a nézőtől ezek az őszinte emberek...
Tehát én nézni fogom (szigorúan a neten, átpörgetve), mert érdekel, hogy ennyi év után mit módosítottak a koncepción, mivel teszik újra érdekessé a régi nézők számára a showt? Remélem azzal, hogy tényleg be lesznek zárva, nulla információval a külvilágról, nulla vendéggel, csak ők. Mint az első magyar BigBrotherben volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr915557618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása