Egy Blog

#546 - Scott Pilgrim

2010. szeptember 06. - ZsubiHUN

Szombaton és vasárnap zárás előtt kiolvastam az eddig megjelent kettő Scott Pilgrim képregényt. Már magyarul persze, mert külföldön már a teljes történet megjelent, augusztusban Amerikában a film is a mozikba került (trailer a bejegyzés végén). Főhősünk a 23 éves kanadai Scott egy egyszobás lyukban él meleg haverjával, munkája és barátnője nincs, egész nap játszik és a barátja pénzéből él. Aztán a könyvtárban meglát egy csajt, akibe azonnal beleszeret, de közben van egy 17 éves kínai csaja is. Az új hölggyel hamar összejönnek, de kiderül, hogyha a barátja akar lenni, meg kell mérkőznie a csaj előző hét ex-ével. Az első könyvet kb 30 perc alatt olvastam el, végig jól szórakoztam rajta, jó poénom vannak benne, kellemes kikapcsolódást nyújt mondjuk a buszon olvasva egy álmos hétfő reggelen. Remélem hamar kiadják a többi részt is, mert nagyon kíváncsi vagyok a többi ex-re, hogyan fogj őket legyőzni Scott Pilgrim. Emellett van egy közép szar zenekara is.

A film az előzetes alapján határozottan jónak tűnik, nagyon jól használják a képregényes elemeket, a karakterek egyből felismerhetők, bár a Scottot alakító színészt nem különösen kedvelem. Jól játszott eddig minden filmben (pl: Year one), de valamiért mégsem szimpatikus. Trailer:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr135557533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása