Egy Blog

#479 - Bürokrácia II.

2010. április 18. - ZsubiHUN

Legutóbb kifejtettem röviden és nem anyázva, hogy a drága ZSKF milyen gyorsan végzi az elektronikus papírmunkát.  A helyzet azóta sokat nem változott, de engedélyezték az etr-emet, így tudok ügyet intézni és vizsgákat felvenni. Ellenben még mindig azt állítják, hogy tartozásom van, folyó hónap huszonharmadikán megint le fogják tiltani. Kivéve, ha addig a rendszerben összeáll minden és legközelebb nem fogad a felugró ablak, mely szerint tartozásom van. Miközben nincs is. A HIK-re is felnéztem, hátha ott van valamilyen rejtett, eddig inaktív menüpont, ahol ki tudom számítani a költségtérítésemet, de nincs. Ellenben ahol eddig a "Háttérmunka nincs kész" felirat fogadott, ott most ez áll:

Tehát még mindig nem csináltak semmit, de én ennek ellenére befizettem az összeget. Ami a mondta tanúsága szerint a megfelelő összeg volt. Que?

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr325520680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása