Egy Blog

#221

2007. január 02. - ZsubiHUN

Üdvözlöm minden kedves olvasómat és nem olvasómat az új esztendő első teljes napján. Ugyan ezen köszöntésnek a második csoport tagjai kevésbé örülnek, de csak illik őket is köszönteni. A teljes nap pedig azért íródott le egy billentyűzet komoly közreműködésével, mert a tegnapi napot, kicsit túlzás lett volna teljes napnak nevezni. Egyrészt, mikor reggel 7-kor bekeveredtem az ágyba, világosabb volt, mint egy körül, mikor felkeltem. Innentől a nap az telt, sikerült is élni, de valahogy a szilveszter éjszaka kivette belőlem az erőt, így már este 11 előtt beestem az ágyba. Hogy írjak pár szót a szilveszterről?! Jól sikerült, talán az eddigi legjobb szilveszterem volt. Sőt, biztos is! Jövőre majd felülmúljuk, hiszen pár ponton még lehetne finomítani a dolgot.

Holnap reggel újra visszatérek Budapestre, de csak egy két napra. De az is lehet, h már holnap jövök vissza, mert a vizsgám elméleti befejezése után 25 perccel indul a vonatom haza. Egyre már itthon lennék. Viszont így csütörtök reggel megint mehetnék vissza, hogy aztán megint jöjjek haza, valamikor délután. Nagy dilemma ez kérem! De szerény szak véleményem szerint maradni fogok. Akkor többet és nyugodtabban tudok tanulni, nem megy az utazással az idő.

Időközben regisztrált az oldalra SETH barátom. Nyitott is egy közép gyenge blogot, ahol a mindennapjairól ír. Nincs nagy tehetsége az íráshoz, de legalább lelkes és írja. Nem úgy mint én, aki csak hébe-hóba ír ide egy bejegyzést. De talán másként lesz ez a hétvégétől, mert SETH, Sinyo és szerény mivoltom ezen sárgolyón belefogtunk egy kegyetlen, ám annál értelmetlenebb, de határozottan humorosnak ígérkező blogba. A neve mindent elárul magáról: Warriors of Kiskőrös. Tartalom ugyan még nincs rajta, de a vezetőség hétvégén, de inkább pénteken, esetleg csütörtökön, de semmiképpen sem holnap vagy ma, tartani fog egy értekezletet, ahol egyrészt felvilágosítom Sinyót, h hogy hogyan kell bevésni egy bejegyzést, másrészt arról, hogy pontosan hogyan épüljön fel a blog. Én szeretném képekkel is illusztrálni a Hőstettek részt, de majd meglátjuk, hogy a rajzmester mit mond erre. Viszont három nagyon fontos link már került fel rá. Az első link a 300 című film hivatalos oldalára mutat. Amint megnézitek a linket, leteszitek a letenni valót. Más megfogalmazásban felálltok és kirázzátok a szart a nadrágotokból. A másik két link SETH blogjára és erre a blogra mutat. Ezekről nem írnék sokat, beszéljenek magukért a bejegyzések.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr375498686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása