Egy Blog

#179

2006. március 05. - ZsubiHUN

Ejtsünk pár szót a munkával teli pénteki napról. volt munka. Ez pontosan egy pár szó volt, amivel akár le is zárhatnám a dolgot, de nem teszem. Írok, hogy olvassatok, hogy jó legyen nektek. Mert tudom, hogy szerettek olvasni, mert olvasni jó! A munka tárgya nem volt más, mint körülbelül 20 méter CAT-5-ös kábel átvezetése a házunk falain. A nehézséget nem a távolság, hanem a magasság és a fúrások helye okozta. Meg az, hogy két emberre jutott egy darab nem túl magas létra. De mindezek előtt két órán keresztül rohangáltunk a városban az alapanyagokért. Csavar, passzcsatorna, pénz. Igazából a pénz volt az első, de ez egyértelmű, ezért le sem kel írnom. Tehát fúrtunk. Majd elakadtunk, ugyanis a fúró nem akarta átvinni a külső vakolatot. De végül az erő győzedelmeskedett az erő felett, kijutottunk! Ezt követte a passzcsatorna felhelyezése a falra, elérhető és nagyon nagy magasságokba, ahonnan, ha leesel, nem fogsz örülni. Nagyon nem. De ezt is megoldottuk, hiszen az ember az evolúció csúcsa. Állítólag. Aztán a házon belül, közvetlenül a szőnyeg felett vezettük el az imént említett, tyúkbelek esztétikus tárolására szakosodott műanyag burkoló elemet. És mindezt tettük mesteri pontossággal, alig két óra leforgása alatt, egyszer a szeles kültéren, majd a kellemesen meleg ház belső terében. Felesleges duma és időpocsékolás nélkül. már majdnem átmentünk a szomszédba is fúrni, annyira belejöttünk. Azt nem is említettem, hogy ehhez, összesen három, ismétlem három darab műszerünk volt. Pedig kellett fúrni, kalapálni, csavarozni, méretre vágni. De ehhez nekünk elég volt egy fúró, egy csavarozó és egy kés. Egyszerűen zseniálisak vagyunk!

Update:

Az internetet vezettük fel az emeletre, mert az eddigi wireless kapcsolat elég sokat akadozott. (erről tudnak páran mesélni)  Meg lassú is volt. Aztán az akadozásokat nem volt olcsó javíttatni. Így a kábelezés mellett döntöttünk. 

Este újfent Rejtélyek városa volt a program. A sorozat egyre jobban tetszik. Vannak benne érdekes dolgok. Ami nem meglepő, egy UFO-s sorozattal kapcsolatban. Az sem meglepő, hogy a seriff tud valamit, és csinált valamit, és ő is egy sárga izé, ami a vízben úszkált. Nyilván sok a hemoglobinja is. Mint a feleségének.

Ne menjetek a vízbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr595112403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása