Egy Blog

#172

2006. február 26. - ZsubiHUN

Ha írnék címeket a napokhoz, ennek valószínűleg az "eseménytelenség" lenne a címe. Pénteken reggel, viszonylag kikeltem az ágyból, majd elkezdtem készülődni a szombati SPSP-re. Ez porszívózást, TV szerzést, rendrakást és portörlést vonzott magával. Talán meg kéne magyaráznom, hogy mi is az a rejtélyes SPSP. Mielőtt valamilyen perverz dologra gondolnátok, ez a négy betű nem takar mást, mint Sony PlayStation Party. Ez egy olyan móka, ahol legalább egy, de inkább két PS2-nek jelen kell  lennie. Aztán kell hozzá legalább két ember, akik értenek a játékokhoz. Aztán kell egy viszonylag nagy terület, némi táplálék és jókedv. Hogy ezek megvoltak vagy sem, arról a #173-ban többet olvashattok.
Este az RTL-en végignéztem a Titokzatos város első két részét. Sokkal jobb, mint a Lost. Elég sok dologra rá lehetett jönni, ebből a két részből. De megeshet, hogy ezeket el is felejthetjük a további részek végignézése után. Ajánlom mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr455112346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása