Egy Blog

#116

2005. november 04. - ZsubiHUN

Elérkeztünk a B13.hu mélypontjára. Illetve nem is a B13 mélypontja ez, hanem az emberiségé, a túl sok TV-t néző fiataloké, akik nem tudnak mit kezdeni a szabadidejükkel. Hogy miről beszélek? Nézzétek meg a főoldalt. Nem láttok semmit? F5. Na végre. Internet Explorert használsz, ha jól sejtem. Váltsál Mozilla FireFox-ra, az sokkal jobb. Most már látod? A legtöbb ember ábrázata pont ilyen volt, mint most a Tiéd. Szirénke blogja lett a legnézettebb blog a B13-on. Erre menoh annyira mérges lett, hogy már nem is akarja fejleszteni a GTA:SA-os oldalát, hagyja az egészet a fenébe, csak néha néz fel, pár topikba. Köszönjük magyar fiatalok, bennetek a jövő, csak így tovább!
A múltkor eldöntöttem, hogy kikerülök az öt (5) legnézettebb blog közé, mert akkor még többen olvasnak, még közelebb kerülök az áhított első helyhez. Ehhez először hatrix GT-s oldalát kellene lenyomnom. Nem lesz könnyű, de megpróbálom. Utána már csak bigmeket, Adamssonnal közös oldalunkat, menoh-ot és ezt a ribancot kell lenyomnom. Már elnézést a kifejezésért, de minden bizonnyal igazam van és az is biztos, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. Hiába próbálom poénosan előadni mindennapjaim érdekes/kevésbé érdekes részeit, nem tudok előrébb lépni. Lehet, hogy el kéne adnom valamelyik testrészem. Vagy a családom. Esetleg pornóképeket rakhatnék fel minden bejegyzéshez. Vagy bekamerázhatnám a kolesz szobámat és élő közvetítés adhatnék onnan a B13 segítségével és ezen a lapon lehetne nézni a műsort.
Zseniális, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr675102573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása