Egy Blog

#100

2005. október 09. - ZsubiHUN

Nagy nehezen, de sikerült összeírnom 100 (száz) bejegyzést. Nem mondom, hogy nehéz munka volt, mert nem volt az. Nem mondom azt, hogy mindegyik jó lett, mert nem igaz. Nem mondom, hogy mindegyiket sikerült elég humorosra írnom, mert nem igaz. Van elég olyan, amely elég gyenge lett, de ők is itt vannak, ők is belőlem jöttek, ők is engem tükröznek. Legjobban az autósportok rovatot hanyagolom, aminek nagyon nem örülök, mert szeretem és érdekel is, de valahogy sosincs kedvem/erőm írni. Most is tartozok két WRC-vel és két darab WTCC-vel, amik ki tudja mikor fognak elkészülni. Viszont voltak elég jó bejegyzéseim is, amikre büszke vagyok. Az első ilyen a PS3-ról összeírt lenne, de a másik két NextGen-t sem szégyellem. De a legbüszkébb a Rally of Turkey-re vagyok, mert azt többen is megdicsérték. Meg szerény is vagyok. :)

Mostantól megkérnék mindenkit arra, hogyha talál helyesírási és/vagy elütési hibá(ka)t, akkor az(oka)t gyűjtse össze, és a bejegyzésnél kommentelje. Most még könnyű helyzetben vagytok, mert csak százat kell átnéznetek. Egy év múlva ez már több is lehet! Tehát tessék szorgosan kommentelni, mert az mindenkinek jó. Jó nekem, mert látom, hogy vannak olyan emberek, akiket valamennyire érdekel az, hogy mik történnek velem, még akkor is, ha személyesen nem is ismerem őket.
Hasonló téma: ha kiírok egy szavazást/nyereményjátékot/akármit, akkor legyet olyan jók és reagáljatok rá valami elméset! Ha olyan stílusban írod, akkor úgyis törlöm. Ahogy ismerlek benneteket, ez nem okozna különösebb gondot. A legutóbbira is csak szegény Nfol (akinek egy éves lett a blogja, tessék olvasni, mert az nektek is jó) írt valamit, hogy legalább egy hozzászólás legyen. Más nem. Így Ő a nyertes, nyereményét, amint megtaláljuk, postázzuk! Köszönjük, hogy velünk játszott.


Egy csepp statisztika:

  • 100 db bejegyzés
  • 142 db hozzászólás.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr1005095131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása