Egy Blog

#736 - Project zakó

2014. július 21. - ZsubiHUN

Egy csodálatos, meglepő és kellemes fordulatokkal teli májusi hétvége gyümölcse lesz egy új rovat a blogon. Sőt, ha minden jól alakul, az sem biztos, hogy egy sima rovat lesz, hanem annál grandiózusabb. Történt ugyanis, hogy a Bumm-hatással nem számolva beszélgettünk egy kicsit, aztán hogyhogy nem, reggel lett, van aki aludt picit, van akinél ekkor ütött be BUMM (de ez nem tartozik most szorosan ide) és elindult dolgozni...

zako.jpg

Ezen beszélgetés közben olyan témákat érintettünk, amik nem csak egy-két, hanem egy egész seregnyi bejegyzést megérnének, de már több, mint két hónapja csak ülök a témán. Aki twitteren követ, az most biztos felkapta a fejét, hiszen "Ó, már annyi idő eltelt volna?". Igen, ennyi idő telt el, és csak most írom meg a felvezető bejegyzést egy olyan dologhoz, ami még csak formálódik, elméletben sincs félig sem kidolgozva. De napról napra egyre több ötletem van, tisztul a formula, ha minden jól megy, szeptemberben útjára is indul. Kettős szerkesztésű lesz az egész, de a partneremmel is meg kell ezt még beszélni, mennyire lesz hozzá kedve. Eddigi beszélgetéseink alapján nem lesz különösebb probléma ezzel, sőt minőségi anyagot fogunk kezeink közül kiadni!

Addig legyetek türelemmel, érdekes témákat fogunk érinteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr56157496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása