Egy Blog

#708 - Play the game

2013. május 01. - ZsubiHUN

Magyar idő szerint tegnap délután 5 óra volt az az időpont, amire játékosok milliója várt. Ekkor került ki a világhálóra a GTA V legújabb, a három játszható karakterre koncentráló trailere. Hogy miért pont tegnap? Év elején még úgy volt, hogy a játék április 30-án kerül a boltok polcaira. Humor? Igen, a Rockstar ért hozzá. Év játéka lesz? Egyértelmű.

Ha már az év játéka díjat osztogatom itt előre, akkor szót ejtenék a Far Cry 3 legújabb DLC-jéről, ugyanis számomra ez a cím volt 2012 legjobb játéka. Amiben fejlődnie kellett a második rész után, abban fejlődött,amit meg kellett tartani, azt megtartotta, mindenben tökéletes volt. Leszámítva az online kódot, ezért nem csilingelt még a platina trófea, de előbb-utóbb eljön ennek is az ideje. De nem is erről akartam most szólni, mert ez nagyjából senkit sem érdekel, nekem sem lesz jobb az életem még egy semmire sem jó platina trófeától, de ma jelent meg a Blood Dragon DLC. Egy hónapja, április elsején mutatták be, akkor mindenki jóízűt nevetett rajta, majd kiderült, hogy tényleg készül, a torrent oldalakra már pár hete felkerült, de letölteni ilyeneket nem szoktunk, így ma szaladunk megvenni a PS Store-ra. Az ára kulturált, a tartalomra nem lesz panasz, a hangulat pedig... Csak nézzétek meg az alábbi videót.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr45259112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása