Egy Blog

#644 - Aranypart

2011. augusztus 22. - ZsubiHUN

Tavasszal volt szerencsénk élvezni az Éden hotel című reality show-t a Viasat3 műsorán, akkor még írtam is róla. Az sem kizárt, hogy többször. Szerencsére az igényes műsoroknak azzal nem szakadt vége (gondolom lesz második évad is), a mai este folyamán azon szerencsések, akik rendelkeznek otthon Viasat3 csatornával megtekinthetik az Aranypart c. trash reality show első részét. A karakter bemutató videók alapján IQ-ban szegény, buta tekintetben, kiabálásban, káromkodásban, csajozásban, pasizásban gazdag show-nak nézünk elébe. Sajnos nekem itthon nincs ilyen adóm, így meg kell várnom  műsor végét, hogy felkerüljön a Viasat oldalára és meg tudjam nézni. Hogy miért teszem ezt? Magam sem tudom, de talán azért, hogy rájöjjek, az erkölcsöknek van értelmük, még ha el is gondolkozik néha az ember, hogy mindet a kukába kellene hajítani! Sajnos azt sem tudom megmondani, hogy a műsornak mi a célja, mi a főnyereménye (ha egyáltalán van), de az első adás után én magam is okosabb leszek ebben a kérdésben. És valószínűleg minden tekintetben így fogok érezni, de hátha lesznek benne lányok roppantul kevés ruhában.

Ők lesznek a szereplők, kikről a show szól:

 

 

 

 

 

 

 

 

Az azért érdekes, hogy a csapat fele az Édenből való, csak négy új arcot sikerült összeszedni a castingon. Persze az is lehet, hogy összesen négyen mentek el a válogatásra, így nem volt miből válogatni, belőlük kell kihozni a maximumot. Persze sokkal valószínűbb, hogy ismert(?) arcokkal akarják bebiztosítania  show sikerét, nem bíznak magukban. Majd meglátjuk, Szandrával már az elején sok gond lesz, állítólag le is lép pár nap után. De ezt meg a Velveten olvastam, az meg csak közepesen minőségi. Muhahaha!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr945561145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása