Egy Blog

#637 - Kabát

2011. augusztus 01. - ZsubiHUN

A cím arra utal, hogy ismét az időjárásról fogok szólni, ahogy idén a bejegyzések nagyjából 72%-ban tettem, de azt az örömteli hírt kell közölnöm, hogy nem így lesz. Ettől függetlenül remélem, hogy van egy olyan maroknyi csoport, aki most csalódott képet vág. A tegnap elkezdett, akkor még közel sem sorozatnak szánt, az idei "nyár" egynyári magyar slágereit bemutató bejegyzés következik. Akik jártasak ebben, valószínűleg már tudják is, hogy Kelemen Kabátban következik Nyári dallam című számával. Vagy számukkal, nehéz megmondani, hogy csak az egyikük a Kelemen, vagy egyfajta gyűjtő névként használják hármukra.

 

Azért mertem beilleszteni a videót, mert ez, összehasonlítva a tegnapi rágógumival, teljesen vállalható, vízparton autózva, 40 fokban nyugodt szívvel bömböltetném, mert ez oda való. A szöveg is emészthető, maga a klip is jó, vannak benne csajok és pasik, utóbbiak kabátban, előbbiek nyáriasan öltözve, mindenkinek jó. Az mondjuk feldolgozhatatlan, hogy Kelemen a Balatonnál miért van szőrme kabátban nyáron, miért megy be így a vízbe, de biztosan a vicc, az irónia miatt. Vagy tavaly télen alakultak, akkor pedig a kabát kézenfekvő volt, évszakonként pedig hülyeség lenne nevet változtatni.

Kelemen Kabátban legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr585561105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása