Egy Blog

#636 - Rágógumi

2011. július 31. - ZsubiHUN

Erőt vettem magamon és a klip hang nélküli átpörgetése után, megnéztem 720p-ben, hanggal. Valószínűleg eldobtam az életemből három perc és két másodpercet. Egy pillanatnyi pozitív dolgot nem találni benne, még Zsófika vadonatúj melleiből sem látni semmit, pedig ez rengeteget segítene az egészen. A banánt értem a legkevésbé (még a rossz oldalán is nyitja). Meg a szemfedős fiúkat. Persze értelmes ember enélkül nem vállalta volna, de akkor sem tudom beleilleszteni a klip eseményeibe, főleg, amikor csápolnak velük. Nagyon remélem, hogy a 2200-nál is több nem tetszik Youtube-on meggyőzi arról a kislányt, hogy abba kell hagynia a zenélést, nem neki való ez. Tűnjön el a süllyesztőben, kipróbálta magát a kemény pop szakmában, nem működik, nincs hangja, csókolom. Esetleg vetkőzhet még férfi magazinoknak, arra valószínűleg több lálykot kapna.

Azt remélem megértitek, hogy a blog színvonala nem engedi meg még a klip linkelését sem. Facebookon már bizonyára mindenkinek kirakta legalább egy ismerőse.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr225558023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása