Egy Blog

#549 - Ketch-up!

2010. szeptember 24. - ZsubiHUN

Aki érti a címet, hozzászólásban jelentkezzen, de ne spoilerezzen!

Az elmúlt hetekben annyi minden történt, hogy csak na! Gyűjteményeim (igen, a filmes is, még ha egyesek szerint nem is számít gyűjteménynek) apránként bővülnek gyönyörű darabokkal, a speciális kiadású játékoktól kezdek nem elférni a szobámban, míg a kék filmek már többesszámban vannak. Angolisztánból olcsón beszereztem a magyar vonatkozással bőven ellátott Resident Evil: Extinction-t, reklám áron a Bioshock 2 speciális kiadását, van koporsós vámpír gyűjteményem, bővült a sorozat gyűjteményem, van fehér tekkenes pulóverem, stb. Meg van egy csekkem a rendőröktől is... Előbbiekről év végén biztosan lesz csoportkép, utóbbiról nem.

Munka fronton minden rendben, sokszor öregurasan vagyok, de  van mit tenni, egyedül mégis más vinni egy üzletet, mint egy munkatárssal. Akivel nem csak telefonon és írásban értekezek a műszakok közötti füzetben...
Továbbra is utálom a két nap alatt beköszöntött novembert.  Most bőven 25°C-nak kellene lennie, nem 21-nek!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr75557553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása