Egy Blog

#474 - 69

2010. április 13. - ZsubiHUN

A cím nem egy egyszerű matematikai műveletet jelent. Nem is a Halak csillagjegy stilizált logóját. Nem is azt, amire a kis hölgy gondol ott középen. Hanem azt, hogy az Egy Blog éppen hányadik helyet foglalja el a B13-on a minden idők legnézettebb blogjai listán. Nem kifejezetten előkelő pozíció, de egy ilyen címmel mégis mire számítsak? Persze a 8182 publikált blogból a 69. helyezés annyira nem szörnyű, de ha belegondolok, hogy voltam a harmadik helyen is, mindjárt más lesz a leányzó fekvése. Persze ez még a kezdetek kezdetén volt, amikor még gyerek cipőben járt a B13, szüzességet áruló blog kellett ahhoz, hogy felfuttassák a nézettséget és tagokat szerezzenek. Akkoriban még volt szó egy blogos könyvről, amibe be lehetett kerülni. Erre rendszeresítették a szavazó sávot, amit már okosan leszedtem, mert nincs semmi értelme, a projekt valószínűleg nem valósult meg. Vagy csak nem tudok róla. Ami kizárt, mert csak lett volna a főoldalon egy nagy villogó banner, ha egy B13-on alapuló/segítségével íródott könyv került volna a boltokba, benne a TOP X bloggal. Főleg, mert nekem aztán benne kellene lennem ebben a könyvben.

Az érdekes, hogy amióta rendszeresen írok ide, hetente többször is, szépen csúszok vissza a legnézettebb listán, pedig az olvasóim száma növekszik. Erről már írtam korábban, van kb. 25 állandó olvasóm, hajnali kettőig kilenc egyedi látogatóm volt, amiből egy én vagyok. Tehát éjnek idején van nyolc olyan elvetemült alak és keresőbot (gondolom ezeket is számolja, de bármelyik admin megcáfolhat), akik megnézik ezt a digitális szemétkupacot. Ennek természetesen a szerző csak örül, dagad mája, szereti, ha megdicsérik, csak nem érti, hogy ennek ellenére miért csúszik egyre visszább. (A visszább szót a FireFox 3.6.3 aláhúzza pirossal.) Valószínűleg a címbe/leírásba bele kellene venni a szex szót, több képet kellene használnom, viccesen kellene fogalmaznom és össze kellene hoznom egy normális címet. De mindig is a cím és névadásban voltam a legrosszabb, ez is komoly gondot okozott még 2005. májusában. (Lassan öt éves lesz!) Mert a rendszeres, közepesen humoros és tréfás szófordulatoktól mentes bejegyzések nem vonzzák ide a népeket. Nem terjed klaviatúráról klaviatúrára a webcím. Ez egy picit elszomorít.

A kis hölgy kedvéért egy vicc a végére:

Az Euro bevezetése óta a 69 már csak 11,60.

Tudom, a vicceim minőségét erősen meg lehet kérdőjelezni...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr665520657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása