Egy Blog

#359 - ZS kategória

2008. október 30. - ZsubiHUN

Az Anakonda első részét leszámítva nem tudnak normális óriáskígyós filmet készíteni. Az Anakonda 2 elég felejthető, semmi érdekes nincs benne, csak valami virágot keresnek. Szerencsére elkészült a film harmadik része, azzal a színésszel a főszerepben, akinek a szőrös mellkas, a vízimentős fürdőnadrág és a beszélő szuper autó mindig jól fog állni. Fél év múlva az RTL Klub műsorra fogja "országos tévépremier" logóval megspékelve, hátha így kapnak utána az emberek. Ha akkor is a House ellen adják, akkor még annyian sem fogják nézni, mint a tegnap esti csúcsfilmet, a Boa vs. Python-t. A film a szokásos módon kezdődik: jön egy repülő, megy az ütős zene, valami nagyon gyanúsat egy nagy dobozban átpakolnak egy kamionra, vágásokban látszik a gonosz főhős és a nője, majd elindul a kamion. Ha itt vége lenne a filmnek, másfél percben mindenki össze tudná foglalni, hogy mi lesz a folytatás. A baj ezekkel az lenne, hogy megmagyaráznák a kérdéseket a filmben, amire a forgatókönyv írók és producerek nem vették a fáradtságot.  Például nem tudjuk meg, hogy a kőgazdag fősunyi honnan szerezte meg a kb. 30 méter hosszú pitonját. Erre senki sem lesz kíváncsi a film folyamán.


Természetesen jó nők is akadnak itt, egyikük szinte mindent megmutat, ezután csak a hölgy testét figyeli a nép. A másik csak incselkedik a nézővel, és természetesen beleszeret a fő jóba. Ezen szereplőnk természetesen egy biológus professzor, aki egy általános kígyómérget akar kifejleszteni, a világtól teljesen elzárva, egy gyerekkori trauma miatt. A nővére/húga belehalt egy kígyómarásba, mert nem tudták, hogy milyen kígyó marta meg, miközben vízért ment ki a konyhába egy dél-amerikai utazás során. Először azt hittem, hogy a jobban megszokott és jobban kedvelt feleség témát használják fel, ugyanezen klisékkel. De nem. Ez azért egy jó pont. Majd' megfeledkeztem a tisztáson éppen nemi aktust végrehajtó gimnazista párról, aki szintén a kígyó gyomrában végzik.


Erről jut eszembe az a közismert tény, hogy az óriáskígyóknak nincs foguk. és ha esznek, akkor napokig nem jönnek elő. De úgy látszik ezek a dolgok az óriás-óriáskígyókra nem vonatkoznak, mert ezek komoly fogazattal rendelkeznek és sportból ölnek. Visszakanyarodva a történetre:


A piton elszabadul, kell hát egy másik nagy állat, ami majd jól felhajtja és megöli. Ez nem lesz más, mint a fójó óriás boája, aki nőnemű. A nagy piton vadászat közben tojásokat fog rakni, amiknek egy részét az apa piton megzabál, de néhány megmarad, hogy elkészülhessen a következő film: Boapython: A mutáns óriáskígyók támadása címmel. Szintén országos tévépremier logóval. Közben egy "elit" vadászokból álló csapat is elkezd vadászni az elszabadult pitonra, de az szép sorjában kiírt mindenkit, aki nem a fő gonoszhoz tartozik. Mert fő gonosz magamutogató barátnőjét a boa szépen kifacsarja, amiért eltörte az egyik tojást, míg a fő gonoszt kettétépi a piton és a boa.

Remélem senki sem hagyta ki tegnap este.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr985500472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása