Egy Blog

#342

2008. június 28. - ZsubiHUN

Turkálva a MyVIP adatlapomat és azon fellelhető ismerősöket, rájöttem, hogy nem minden ismerős ismerős. Van ott vagy 20 olyan ember, aki, ha szembe jönne az utcán, meg nem mondanám, hogy kicsoda. Szó nélkül elmennék mellette. Ha később odajönne hozzám azzal a szöveggel, hogy pár napja nem is köszöntem neki, két dolgot mondhatnék:

"Hát Te meg ki vagy?"

"Te sem köszöntél, bárki is legyél!"

Egyik esetben sem érezném kellemetlenül magam, legalább megtudnám, hogy ki az. Talán az lenne a legjobb, ha resetelném azt az adatlapot, és végre olyan emberek lennének rajta, akikről tudom, hogy kicsoda, nem csodálkozva néznék némely névre. Az már megint más kérdés, hogy elég sokan laknak Tahitin és egyéb egzotikus helyeken. Amiket a térképen nem igen tudnának megmutatni, de marha jól néz ki, hogy neki az van beírva.
 
A másik ilyen baromság (magyarul faszság) az az, amikor 23 képkommentáron keresztül dicsérik egymást, hogy milyen "cépek" és "cuppppp(L)" és mennyire köszöni és Ő nem is szép, csak jó a kép. Persze a lányoknál kislányoknál minden más, olyan 15 év múlva kinövik. Remélhetőleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr195500405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása