Egy Blog

#288

2007. december 05. - ZsubiHUN

Az RTL-en éppen most a Prison Break második évadának valahanyadik része. Így szinkronnal nézve, nagyon szánalmas az egész. De sebaj, mert a harmadik évad a sztrájk miatt most úgyis szünetel, majd valamikor, remélhetőleg már tavasszal folytatni fogják. Ha mégsem, akkor majd ki tudjuk élvezni a Jericho második évadát. Azért megegyezhetnének a forgatókönyv írók a gonosz kiadókkal, jó lenne nézni a Heroes-t és Prison Break-et. Más jóra úgysem számítok tavasszal. Dexter S02-nek is vége szakadt, állítólag hatalmas lett, örömmel várjuk a jövőre érkező harmadik évadot. Amikor Californication S2 is lesz, mindenki nagy örömére! De az enyémre egészen biztosan.


Nfol összepanaszkodja az egész blogját, szerintem gyűjtsünk neki csokit, hátha attól jobb lesz a kedve! Amennyiben ez halott ötlet, a csokit megtartom további gonosz terveim végre hajtásához. Aki régóta olvas, tudja miről beszélek. *gonosz vigyor*


Tegnap megnéztük 3D-ben a Beowulf-ot. Ebben a formában maximálisan megéri a mozijegy árát! Nagyon ritkán kap az ember ilyen élményt, ha maga a film nem is rengeti meg a filmgyártást. Ellenben a 3D-s megjelenítésnek adhat egy lökést, a jövőben egyre több ilyen film érkezhet, ami egyenesen az ilyen filmek jegyárainak csökkenéshez is vezethet. Mert egy 3D-s szemüveg sehol sem kerül 800 HuF-ba.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr635499620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása