Egy Blog

#252 - A király új ruhája

2007. június 24. - ZsubiHUN

Hogy sikerült ilyen szerényen indítanom ezt a bejegyzést, azonnal rá is térek a tárgyra. Amit már mindenki ámulva, s bámulva lát. Vagy valami hasonló. Mert két hosszú év után rám jött a dizájnolhatnék (van ilyen szó egyáltalán?), és olyan 45 perc kemény munka után sikerült összehoznom ezt az új külsőt. Szinte teljesen új színek és nemsokára új fejléc. Vagyis az a kép ott felül, ami most elég gány. És nem is kép. De lesz új, ami szinte olyan lesz mint ez, csak sokkal jobb. Műhelytitok következik: A Photoshop CS2-t fogom igénybe venni, hogy felpimpeljem (na ilyen szó biztosan nincs) azt a förmedvényt ott. Nem kell nagy dologra számítani, követni fogom a már jól ismert és megszokott minimalista design-t, ami most övezi a bloglot. Természetesen, ha valaki nagyon ráér, és úgy érzi, hogy tud oda alkotni valami jót, az nyugodtan csinálja meg, addig sem lesz gondom vele. Ha véletlenül érkezne egy kép, akkor azt majd jól közzéteszem. Jó meglátás, a Stars on B13 blogon is valami ilyen történt, az ötletet onnan is loptam, éppen most. Lustaság, fél egészség. Hogy egy éppen ideillő közhellyel éljek.

Egyébként lehet, sőt, kell is véleményezni az új külsőt, amelynek színösszeállítása lopott ugyan, de akitől az ötletet szereztem, éppen nyaral. És pénteken nem ivott zöld koktélt. Aminek állítólag kéknek kellene lennie. Mondjuk a Swimming Pool név alapján milyen lehetne?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr285498800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása