Egy Blog

#235 - A PS3-ról röviden

2007. április 26. - ZsubiHUN
PlayStation 3


Bazmeg ez nagy! Szinte már hatalmas. Nagyjából egy atomerőmű kéményeihez lehet hasonlítani. Viszont nagyon jól néz ki, főleg ezzel a sok krómmal. A menü a PSP-jé, tetszetős, de kell rá az egyedi háttér, mert ez a beállított szürke...
A lemezeket nagyon gyorsan beolvassa, amint benne van, már meg is jelenik.
A játékok áttetsző doboza élőben nem is olyan rossz. De szerintem ezek USA játékok voltak. A Motorstorm biztos.

SIXAXIS

Nem tudom, hogy egy tollpihe milyen nehéz, de ez biztosan úgy esik le, mint egy az (by 5i). A mozgásérzékelés nem rossz, csak meg kell szokni. Autószimulátort ezzel nem irányítanék, de a Motorstormhoz tökéletes. Be lehet dőlni a kanyarokjban. Viszont az új R2/L2 gombok... Ha rendes ravasz lenne, akkor tetszene, de így... Még szerencse, hogy lehe konfigurálni a gombkiosztást. Egy több órás GT versenyt nem lehetne végigcsinálni.

Motorstorm

Menoh kezdte, még nézni is rossz volt. Majd Yzerman hajtotta a buggy-t, amikor Kaszman megérkezett és megzavarta a nagy koncentrálásban. Az érzékelős irányítást, ahogy írtam, meg kell szokni, de utána nagyon jó móka. Tényleg igazi bulijáték. Jó zenék, számomra meglepően jó sebbességérzet (a látott videókban nem éreztem), jó irányítás, szép törésmodell. Az autókról leesik minden, koszolódnak, ütköznek, robbannak, repülnek, turbóznak, stb. De a fű nem szép. Túl zöld és átmegy az autón. Belső nézetben már jól néz ki a képernyő sárosodása, van is értelme. Az irányítás is jobb így. Csupán a külvilágot nem lehet látni...

Resistance: Fall of Man

Szürke. A robbanások nem szépek, kevés a vér. Viszont egy fejlövés után szépen fröcsköl mindenfelé. Az irányítással nem volt bajom, a gyári érzékenység tökéletes, és pontos. A hangok jók. Az ablakok szépen törnek, mintha a valóság lenne. A falban megmaradnak a golyónyomok, a csapattársak szépen mozognak, fedezékbe vonulnak, lőnek, futnak. Mint a katonák. Az ellenek meg jönnek dögivel és lőnek ránk puncsfagyit. Sajnos a mozgásérzékelést nem sikerült kipróbálni, mert a kis dögök nem másztak rá az arcomra. A történetről azt írják, hogy jó, és a későbbiekben látványosabb lesz a környezet. Így másfél óra után erről nem tudok nyilatkozni. A terepre lepakolt járműveken lehetne még csiszolni, de nyitójátéknak jó ez. Nekem tetszett.

F1 '06 Championship Edition

Soha nem szerettem az F1-es játékokat, így ez sem tetszett. Quick Race-t játszottunk, ezért nem tört a gép. Championship módban biztos törik, mert a trailerekben volt zúzás. Az eső effekt nagyon jól néz ki, de a többi már annyira nem. A botrányos box-ról ne beszéljünk, ennél még a GT4-é is szebb. Nem kéne.

Bravia

Mindenkinek 32"-os Braviát!

Jó lesz ez, de most még nem vennék. Karácsonyra már igen.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr745498747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása