Egy Blog

#12 - Hasznos linkek

2005. május 19. - ZsubiHUN

GameCON - http://www.gamecon.hu Egy konzolokkal foglalkozó weboldal, melynek szerkesztőit a B13-ról is ismerheted. Hobbiból szerkesztjük, mindenkit szívesen látunk olvasóként és fórumozóként egyaránt. Facebookon lehet érte rajongani!


Twitterem - http://twitter.com/ZsubiHUN Tavaly robbant be a köztudatba a már évek óta létező Twitter, millióan használják, én sem tehettem másként. A mai napig nem értem, hogy mitől annyira jó, de lelkesen használom. Hiszen egysoros bejegyzéseket nem szeretek írni ide.


Nfol-home -http://nfol.hu Nfol pajtás oldala,aki GTA és autószimulátor (b*zi-e vagy?) rajongó. Az oldalán sok érdekes dolog található, van blog is, ami a látszat ellenére folyamatosan frissül. A folyamat képletét még nem sikerült felírnunk, de az ügyön már dolgozik egy különleges osztag.


Balaton 2005 meet - http://balaton2005.b13.hu/ Valószínűleg az eddigi egyetlen, de mindenképpen az első B13 találkozó. Akkoriban nem a blogolás miatt, hanem a konzolok miatt gyűltünk össze, hiszen a B13 régen konzol.hu volt. A találkozóért nagy volt a lelkesedés, de végül csak hatan jelentünk meg. Jó volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr675087949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása