Egy Blog

#534 - Koczka

2010. július 29. - ZsubiHUN

Belépek a B13-ra, bepipálom, hogy maradjak bejelentkezve, majd a statisztika fülre kattintva megkapom azt, hogy nem vagyok bejelentkezve. A főoldalra lépek, ahol be vagyok jelentkezve és minden működik tökéletesen. Azóta annyiban változott mindez, hogy kétszer még bejött ez az üzenet, de most meg tökéletesen működik. Mert sima netezés, böngésző be nem zárás közben is simán kijelentkeztetett.

Pár hete, amióta kikerült a FireFox 4.0 első kipróbálható változata, ezt használom. Két apróság nem tetszik benne. Az első, ami fontos és valódi probléma, hogyha kirakom teljes képernyőre, akkor az elrejtett asztal egész egyszerűen nem bújik elő, ha valaki ír MSN-en. MSN-en kirakja az elfoglalt státuszt, én meg percekig azt hiszem, hogy senkit sem érdeklek. A beállításokban nem találtam erre semmit, örökké látszó tálcát pedig nem akarok. Kivéve, ha nincs más megoldás. A másik dolog, ami nem tetszik, hogy az egész angol. Nem mintha nem érteném a nyelvet, csak így a végre magyarrá avanzsált Youtube újfent angollá vált. Nem török össze lelkileg emiatt persze, de csak jobb lenne magyarul olvasni. Viszont a fészbúk az nem lett angol. Pontosabban szólva néhol angol lett, néhol meg maradt a magyartalan magyar nyelv. Az angolság másik apró, de igen zavaró velejárója, hogy a begépelt szöveg 95%-át aláhúzza pirossal, így sosem veszem észre a melléütéseket és a szóköz gomb miatti szóköz kimaradásokat, csak az olvasóim hibajelentésében bízhatok. Talán a nyár végére lesz belőle magyar ß verzió is. Akkor legalább a nyelvi problémák megoldódnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr765557485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása