Egy Blog

#459 - Agyalni

2010. március 22. - ZsubiHUN

Hiába volt a bejegyzés hajnalban, már többen néztétek meg a blogomat, mint tegnap. Pedig akkor egészen értelmes időpontban raktam ki. Ebből pedig azt szűröm le, hogy van körülbelül húsz rendszeres olvasóm, akik minden nap rálesnek a blogra, többször is, hátha van friss okosság. Ebből a húsz emberből nyolcat akár név szerint is meg tudnék nevezni, mert róluk tudom, hogy állandó olvasóim. Vannak még a rendszeres olvasók, akik nem biztos, hogy minden nap megnézik, csak amikor eszükbe. Mert mondjuk nem használnak könyvjelzőket, hanem fejből nyomják, hogy mit kell megnézni. Ilyen Nfol, aki egyébként elköltözött, mostantól ezen a címen lehet őt elérni. (napi reklám megvolt) Tehát maradt mondjuk 15 olyan ember (bot?), akikről nem tudom, hogy kicsodák, ismerem-e őket, ismernek-e engem, de minden nap jönnek és olvasnak, mert valamiért érdekli őket az életem. Valószínűleg teljesen ismeretlenül. Kíváncsi lennék rájuk. Na nem élőben, csak így virtuálisan, komment szinten, hogy mégis honnan keveredtek ide, mennyire olvasnak rendszeresen, stb.

Jelentkezzetek bátran!

Megj.: egy rovar repked a TV előtt, ezzel zavarva engem a kilátásban és koncentrálásban.
Az jutott eszembe, hogy a sok beszéd helyett végre cselekedni kellene. Persze nem ma jutott eszembe, hanem korábban. Csak hát na.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr445515972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása