Egy Blog

#369 - E3

2009. június 03. - ZsubiHUN

Magyar idő szerint Hétfő este kezdődött a 2009-es Electronic Enternainment Expo. A nagyok közül a sort idén is a Microsoft nyitotta. A show jó volt, akkor úgy nézett ki, hogy idén tarolnak, akárcsak tavaly. A Forza Motorsport 3 például nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Akárcsak a Splinter Cell: Conviction.

Kedden reggel (los angeles-i idő szerint) a Nintendo várta a nézőket. Előre felkészültem, egy a tavalyihoz hasonló komolytalan semmire, de nem azt kaptam. Szerencsére a bemutató alig volt több egy óránál, így még ébren tudott maradni az ember, többet nem bírtam volna ki. Beszámoltak a sikerekről, fényezték magukat, és mutattak JÁTÉKOKAT. Mindezt citromba harapott képpel csinálták. Jövőre talán összehoznak egy normális konferenciát.

A sort idén is a Sony zárta, konferenciájuk zseniális, már majdnem tökéletes volt. A multi címeket - FF XIII és Assasin's Creed 2 kivételével - tulajdonképpen hanyagolták, egész végig a saját játékaikat mutogatták. Az AC2 kapcsán megemlítették, hogy a PSP-re készülő rész szinkronizálható lesz a nagygépes változattal. Az egyedüli baj, hogy nem mondták meg, mikor jön a Gran Turismo 5.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr855500522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása