Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy Blog

#760 - II. Leszámolás

2016. szeptember 27. - ZsubiHUN

Egy hónapja zárták be a ValóVilág 8 játékosait a megszokott villába, de már hárman búcsút intettek a show-nak. Az első egy megható csere volt, ami  várakozásaimmal ellentétben nem befolyásolta WVivien létezését. Már ki tudja hanyadik VVZsófit rakták ki a nézők, helyére jött VVZseráldin, aki valóban érdekesebb szereplő. Nem csak azért, mert VVTivy, a celeb, a sztár, akinek követői és rajongói vannak, úgymond megcsinálta kifliben, hanem részt vesz a játékban, képernyőre kerül. Mondjuk egy ilyen Photoshopért üvöltő képpel.

vvzseraldin_asit.jpg

Az első párbajon elszenvedett kiesést WViki mutatta be, VVLóri a stúdióban összeszedetten, okosan nyilatkozott, ellenben WVikivel, aki hebegett-habogott, nem tudott rendesen beszélni vagy reagálni a kérdésekre. Kiesését nem ennek köszönheti, mert nem a "párbajon" kell megmutatni, hogy mennyire érdekes valaki, hanem a villában. Ott javasolt naponta legalább egyszer olyat tenni, amit a szerkesztők képernyőre tűznek. Oké, VVAti üvöltözése is ilyen, de nem ez a követendő példa. Hanem egy olyan előadás, amit VVAti csinált a gyereknevelős (rettenetes volt a kibaszott gyereksírást hallgatni, a jó öreg plázás gyereknapokat juttatta eszembe) hét végén, a már iskolás gyerekbábuval. Ahogy simogatta a műkezet, beszélt hozzá, érezhetően teljes szívből...

Én mindenképpen benéznék a családi ház pincéjébe. Mellesleg ez az ember lett VVSomával a legjobb szülő páros, ami sokat elmond a benti lányokról. Ezen a tematikus héten a legnagyobb meglepetést VVKrisztián okozta, aki az eddig önmagáról beállított képpel ellentétben a műbaba elsőre sírására felpattant és ment ki a szobából, dajkálva. Aztán az éjszakák folyamán újra és újra, míg szülőtársa, VVMici (mi lehet szerencsétlen polgári neve? Ottília?) aludt. Egyre szimpatikusabb a srác, egyre többet mutat magából, simán benne lesz a Top 3-ban. Csak a papucsban edzést nem kéne erőltetni.

vv_papucsban.jpg

Ezen az izgalmakkal, káromkodásokkal teli héten történt, hogy egy műbaba meghalt, sajnos szoftverhiba miatt, íg minden vágyam, ami leleplezte volna, hogy mégis mitől póvredbály ez a VV, elpárolgott. Egy feladatként kapott szabotázs, ami sikeresség esetén védettséget jelent, elég komolyan felborította volna a bent élők életét, de a szerkesztők nem lépték meg. Pedig ez a hét tökéletes alap lett volna ehhez, de nem. Oda az ember minden reménye, hogy egy kicsit is érdekesebb beköltözős show-t lásson. Pedig A Farm egész jó volt, reménykedtem, hogy itt is emelkedik a színvonal, hiába megy csak az RTL II-n. A másik dolog, amit nem használtak (és használnak) rendesen, az Anikó. Ex-villalakó és anyuka. Ő vezette az egész hetet és voltak jó pillanatai. Leginkább az a néhány mondat, amikor anyaként beszélt, nem görcsölt, hogy tökéletes legyen, összeszedett volt. Minden más esetben izgul, hibázik, amit még jobban izgul és káoszba fullad az élő show. Ne hallgatnak rá a játékosok, pedig egykor Ő is ült ott, tudhatná, hogy mire kell figyelni, hogyan tudja magára vonni a figyelmüket. Mondanám, hogy van még két hónapja, de A Farmban is ott volt, azóta nem sokat fejlődött. Jól mutat a képernyőn, de ennek így nincs értelme, vagy saját emlékeket kellene mondania, vagy maradjon otthon a gyerekével.

aniko_szemuveg.jpg

A második tematikus hét van mögöttünk, amikor is két részre szakadt a villa! Sajnos nem földcsuszamlás miatt. A játékosok parancsa kapták, hogy állítsák fel az erősorrendet a villában, de csak papíron, nem egymás arcába. Ennek lett a következménye a szakadás, hatan górék, hatan csicskagecik lettek. Pancserek volt talán a hivatalos besorolás, de kit érdekel, ha ők maguk is így nyilatkoztak. A főgóré VVZsolti lett, míg a főcsicska VVAti. Ehhez képest VVDina nem ezt a szerencsétlen hívta ki, hanem VVDávidot, jól kint is maradt. VVAti a főcsicskaságon annyira felbaszta a pszichopata tuja agyát, hogy megborította az összefoglaló idővonalát. Az a jelenet, amikor kidobta (először megpróbálta elvágni, de nem vitte a kés) a főcsicska táblát, az összefoglaló első felébe került, miközben ezt lefekvés előtt követte el. Az éles szemű néző (jómagam) ezt ki is szúrta.

vv_idovonal.jpg

A másik játékos, aki nagy valószínűséggel benne lesz a Top 3-ban, az WVivi. Kezdett mindent az emlékezetes meztelenkedéssel, amit még mindig csinál, csak már kevésbé érdekes, aztán jöttek magvas gondolatok, amik lemosnak minden Coelho idézetet, egész hátas tetoválásért kiáltanak!

Aztán jött szentemnek az ötlet (ha tényleg magától, akkor biztos a Top 3, ha a szerkesztőktől, akkor a Top 5), hogy alufóliából Elmegátló sisakot készít, mert az ufók vannak és jönnek. Hála az égnek a többiek követték, mindenki megkapta a saját tökfödőjét, de csak kettő érdemel említést. A galériában van még néhány említésre méltó kép, jó szórakozást.

VVDina kiesett vasárnap, volt nagy öröm és sírás, VVLóri bosszút fogadott, kiejt mindenkit, VVTivy újfent rohamot kapott, felrúgta a maximálisan ártatlan székeket (ezért járhatna valamilyen büntetés), VVEvelin ügyesen, megint a drámai pillanatokban megy oda az emberekhez, hiába támogatta VVDávidot, míg az újabb csaj kiesővel VVZsolti kilátásai egyre jobbak abba az irányba, hogy megpocsíkolja VVDávidot.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr3511743293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása