Egy Blog

#249

2007. június 21. - ZsubiHUN

A tegnapi, egy ideig kiélezett, aztán reménytelen küzdelemnek SETH lett a győztese, akinek ezúton is szeretnék gratulálni. Hétvégén, ha nem utazna Osztrákiába, meghívnám egy sörre. Ez így sajnos elmarad, de majd iszok egy koktélt. De nem helyette, hanem magam miatt, a jó idő miatt, és mert felfrissít. Persze drága is. Na de a koktélok már csak ilyenek. Egyet sajnálok csak, hogy nincsen ződ vagy kék koktél. Mert az lenne csak az igazán karibi hangulat! Eltekintve, hogy Kiskőrös határában egyetlen óceán sincs. Tenger sem. A központban meg pláne. Talán írok egy levelet a bogármesternek, hogy kellene egy. Hátha... Ja a koktélok! Múlt hétvégén függő lettem. Mert a koktélok jók. Tényleg felfrissítenek, és van bennük valami, amitől jók. Nem is beszélve arról, hogy a hozzá adott kis bizbaszokat (ezt így vagy kötőjellel kell írni?) az ember a füle mögé tudja helyezni. Ez mindenkiből mosolyt csal elő. Néhányan buzinak néznek, de nekik a kurva anyjukat! Ja... Nem szabad csúnyán beszélni, mert kiskorúak is olvasnak.
Tehát kikaptam, de a csata jó volt, annyian nézték meg tegnap a blogomat, mint eddig soha! Igaz, ahol tudtam reklámoztam. Ma is sokan kitartottak mellettem, nyalószínűleg többen fogják megnézni, mint tegnap, amikor verseny volt. De így kell állandó nézőket szerezni
 
Akit érdekelnek a száraz adatok, azoknak csak egyet tudok írni, mert az összes oldalletöltést elfelejtettem. Az egyedi látogatottság 81 volt, az összes pedig 320 körül.
 
A beígért helyesírási, elütési, többletbetűs javításokat ma nem biztos, hogy végre fogom hajtani, mert kivagyok, mint a luki nyúl. Vagy valami hasonló.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr195498795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása