Egy Blog

#4 - Nintendo Revolution

2005. május 17. - ZsubiHUN

A konferenciát egy "kisebb" késéssel kezdték meg, de elkezdték. Amit a szokásos vállveregetéssel kezdtek. Eladtak jó sok GBA-t az USA-ban, már kétszer annyi NDS fogyott, mint PSP. egy perc néma vállveregetés minden N tulajnak. Elárulták, hogy a DS-sel ingyen lehet on-line játszani az összes játékot. Ennek a tulajok biztosan nagyon örülnek. Ilyen játék lesz például a Mario Kart.

Mutogatták a frissen fejlesztetett GameBoy Micro-t, ami nagyjából harmad akkora, mint egy GBA. Ezek után eljött az a perc, amire mindenki várt. Előkapták a Revulotion-t, ami annyira kicsi, h a távolabb állók csak távcsővel tudták megnézni. :) Piros, fekete, sárga és sérga színekben mutogatták a kiválasztottaknak. Azt állították, hogy még ennél is kisebb lesz. Most kb 3 DVD toknyi a mérete. A tudásáról nem mondtak sokat, annyit árultak el, hogy a kifejlesztése SOKKAL kevesebbe került, mint a másik két vetélytársé (PS3 és Xbox360, ugye), ezért az ára is sokkal kevesebb lesz. Elmondták, hogy a játékokat egy 12 cm-es optikai lemezre fogják ráégetni, mely technológiát az IBM és az ATI közösen fejlesztett ki. Erre a lemezre fog rákerülni a 2006-os megjelenéskor a Smash Bros. Új Metroid Prime, Zelda és természetesen Mario is várható a megjelenés után nemsokkal. A nagy címek durrogása közepette elmondták, hogy a gép visszafelé kompatibilis lesz az eddigi szint összes Nintendo géppel (GC, N64, SNES, NES).

A gép tudásáról nem mondtak egy árva szót sem. Ennél kevesebbet csak a wireless kontrollerről tudunk. Vezeték nélküli lesz... :)

Képek a gép prototípusáról:

disces.jpg

flying.jpg

nyitva.jpg

szines.jpg

Nincs túldizájnolva, az biztos. Nekem igazából nem is tetszik, kivéve azt a kék csíkot az elején. Az nagyon mutatós.

GameBoy Micro

gbamicro.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr995087897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása