Egy Blog

#755 - A Farm

2016. május 05. - ZsubiHUN

Akartam írni már az első hét után egy rövid véleményt az RTL Framjáról, de az a hét annyira gyenge volt, hogy adtam a műsornak még egyet. És most itt vagyunk, lement 39 adás és egy szót nem írtam az egészről. Ez leginkább annak köszönhető, hogy nagyon nem vagyok vele elégedett. Részletes szabály ismertetés az elején nem volt. Nincs áram, nem mehetsz át a kerítésen, párbajban hullik a férgese, a heti gazda védett.

Ennyit tudtunk meg, a többit kitaláltuk menet közben az eseményekből. Miért csak a heti gazda adhat ételt? Ha neki van külön lakosztálya, oda a hálótársán kívül miért mehet be más is bármikor? Honnan tudják, hogyan kell sütni az ottani alapanyagokból, hogyan kell sajtot csinálni? Forgattak valami könyvet, de egy kurva szó nem esett róla. Beküldték szerencsétleneket, aztán az egészet rászabadították a nézőre, aki csak pislog. Kivéve azok, akik háttérben hallgatják, vagy csak megy valami, hogy ne a kikapcsolt TV-t nézzék egy fárasztó nap után. Ez ugyanis elég aggasztó lenne.

A napi összefoglalók eleinte még stimmeltek, egy napot dolgoztak fel, de úgy két hete minden felborult. Az előzetesben mutatnak valamit, ami nem lesz benne a következő adásban, csak két nap múlva látjuk. Miért? Mi olyan történt visszamenőleg, amit be kellett vágni? Általában semmi, mert hasztalan dolgokra megy el egy csomó idő, míg egyes játékosok három villanásnál többet nem kapnak az adásban. Teljesen felborult az idővonal, amit a tegnapi összefoglaló gyönyörűen bemutat. Odáig vágták össze az eseményeket, hogy Attila főzött, a többiek dolgoztak, neki nulla gramm dió pucolása volt, amit a nyúlketrec építéssel kíván behozni. Ez, az eddigiek alapján a következő napra csúszik, akkor cserélnek munkát, így mindenki elvégezhette mind a három feladatot. Ehhez képest, amikor visszatértek az eseményről, a táblán mindenki neve mellett fel volt tüntetve, hogy mennyi nyúl-lakot készített. Mikor volt a kiválasztás? Miért vágtak be anyagot egy nappal későbbről? Ennyire nem foglalkoznak vele? Ennyire nincs anyag? Mert kizárt, hogy FarmGábor riportszobás anyagaiból ne lehetne még többet bevágni. Aranybánya a srác, minden szavát belefoglalnám az Alkotmányba!

Ez egy kurva nagy baj a műsorral, össze-vissza vágják az adásokat. Ami persze minden valóság show-nál így van, de napokat még az előre felvett - egyébként minden másnál faszább - Éden Hotelnél sem csúsztak. Kép:

farm_wtf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr318689506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása