Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy Blog

#747 - Éden Hotel

2015. március 07. - ZsubiHUN

Hála az égnek nem tűnt el a süllyesztőben az egyetlen olyan reality, amit szívesen nézek. Jó, a Survivor is ilyen, de ezt sajnos az RTL megölte, a tengeren túli verziót pedig nincs kedvem nézni, ekkora reality fanboy nem vagyok. Pedig igazán jöhetne ebből is egy harmadik évad, a VV-ből sok lesz már, a korábban sem túl magas színvonal egyre mélyebbre süllyed, a karakterek gyengék, túl alacsony az átlagéletkor és túl sok a szponzor. Az összefoglalók sincsenek olyan jól összerakva, mint régen, folyamatosan ugrálunk az időben, a legtöbb lakó szellemileg és/vagy érzelmileg sérült(nek gondolja magát, mert manapság el lehet bújni e mögé), csak lébecolnak a villában egész nap, néha alpárira isszák magukat, aztán kezdődik elölről. Újdonság semmi, az applikációnak sajnos semmi haszna, de erről már írtam egyszer pár sort és az Édenhez sincs sok köze.

Pár hónapja, de lehet már fél éve is van már, hogy kiderült, indul az új Big Brother a TV2-n. Mire ez eljutott hozzám, a Nagy Testvér mindent látó szeme Éden Hotellé változott a Super TV2 műsorán. Örültem, mert a kedvenc valóságshow-m volt a Viasat 3-om, de ott sajnos a második évaddal véget ért. A Super TV2-t önszántamból sosem néztem, abban sem vagyok biztos, hogy van ilyen adó az előfizetésben, de abban a korban élünk, hogy minden elérhető az interneten, nem aggódtam amiatt, hogy kimaradnék a jóból. Aztán a műsor átkerült a TV2-re (ez biztos van, de nincs rajta nézni való), a műsorvezetéssel megbízták Mr. Vasaltherét (nem tudom, hogy honnan jött és miért lett celeb, világosítsatok fel), a kezdést belőtték a VV7 utolsó hetére. A műsorvezető személyéről időközben sem derítettem ki többet, de amit a Velvetről megtudtam... Nos, semmi jóra nem számítottam.

Az első adás múlt hétfőn került műsorra, izgatottan ültem a TV elé, hogy milyen lesz az alapcsapat, milyen (szellemi) szintről indulunk. A főcím (fenti videó) nem annyira csillogós, mint az első két évadé (videó lentebb), pillangóból is kevesebbet használnak, de a zene szar, nem ez Majka életének alkotása, de kis pénz, kis foci, ugye. Aztán betoppant Berki a rikító Airmax-ben, felsőtestre simuló felsőben és egy meglepően összeszedett felkonfot rittyentett a kedves nézőnek. Nem profi, nem hangsúlyoz természetesen, nem elég laza (még), a beállásai esetlenek, lóbálja a karjait és próbál felsőbbrendűnek tűnni, de nem vállalhatatlanul kínos. Az évad végére akár még össze is állhat a dolog, de most még nagyon megrendezett minden bejelentkezése. UPDATE: tíz adás lement, csak rosszabb lett.

A fülbemászó régi főcím

Az új hotel egyáltalán nem tetszik, az előző kettő sokkal tágasabb volt, főleg a medence-nappali-bárpult szentháromság, ezen látszik, hogy nem ilyen műsorokat szoktak benne forgatni. Több részre nem látnak rá rendesen a kamerák, rengeteg növény és dísztárgy lóg bele a képbe. Ettől függetlenül, ha olyan szerencsétlen helyzetbe kerülnék, valahogy csak el tudnék itt tölteni egy hetet.

A játékosok nem teljesen elveszettek, néhány mellélövés volt a kezdőcsapatban, de kell az elejére is kieső. Sajnos harminchoz felülről közeli játékos még nincs bent, pedig egy-két MILF és sármos férfi megborítaná a dolgokat. SPOILER, jönnek majd ilyenek. Két játékost a lányok közül már az első párválasztón Costa Rica kevésbé békés vidékeire küldtem volna, de az ilyen karakterek mozgatják a műsort. Szerencsére a folyamatosan változó felállás miatt legalább az egyikük rövid időn belül ki fog esni, hogy majd visszahozzák a hajrában, újabb kavarásra. Igen, a már bántóan szőke Naomira gondolok. A másik meg Adri, akire ránézek és elfog az undor, a legnagyobb hangja van, zavar a hangja, a külseje, a stílusa, de következő héten szívni fog, párcsere lesz és nincs annyira a központban, hogy Ő irányítsa a cseréket. Legalábbis az összefoglalók alapján így tűnik.

Mert ezekkel baj van. Már-már VV szinten képesek mutogatni egy-egy konfliktust és magasröptű beszélgetést, amiknek semmi értelme, három percnél többet nem érdemelnének. A vágások sem mindig stimmelnek, a ruhákból látszik, hogy bizonyos bevágások nem akkor készültek, akit kibeszélnek, nem akkor sétált el ott a medence mellett, stb. Sok jó hangulatú beszélgetést csak zenés montázsban mutatnak, az időrend itt sem stimmel, pedig jó lenne többet megtudni egy-egy szereplőről. Nem szavazásra megy a játék, már vége van, módosítani nem lehet, szeretnék mindenkiből ugyanannyit látni. Kivéve Naomiból és Adriból és azt sem bánnám, ha a fiúk nem vetkőznének annyit, de jobban izgulnék olyan karakterek sorsáért, akiket jobban megismerek. Nyilván flashback-ekre szükség van, pár beszélgetést csak a párválasztó alatt kell megmutatni, hogy még nagyobbat nézzünk a kanapén, de a többi kis apróságot szeretném látni. A fiúk közül Milán a legkevésbé szimpatikus, egyszerű és naiv, nagyon hamar ki fog esni.

Most a döntőbe a lányok közül Mariannát várom, egyedül rajta látszik, hogy figyelemmel kísérte az előző két Éden Hotel évadot, nem megy bele érzelmekbe, érvekkel próbálja meg rávenni a párját arra, hogy mit kell tenniük a közös győzelemért. Ezért kellene idővel Lokival párba állnia, mert a fiúk eddig csak Ő nem érzelgősködik. Játszik, szépen tereli a többieket (még nem VV Attila, de alakul), mindenkivel próbál jóban lenni, de ugyanúgy bárkivel vitába is száll más ellen vagy mellett. Ha nem dobja őket ki védettséggel rendelkező játékos, gömbcipelésre várom őket. Peti ott bassza el, hogy rámegy Apolkára érzelmileg, aki fent vizionált sármos harmincasra le fogja cserélni.

Maradok lelkes rajongó, hiszen az Édenben bármi megtörténhet!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr897235857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása