Egy Blog

#738- Elveszve?

2014. augusztus 07. - ZsubiHUN

A tegnapi nap alapvetően jól alakult, történtek az események, nem volt semmi rendkívüli, délutánra mégis rám tört a gondolat, hogy valami nincs rendben.

Pedig május óta határozott fejlődést tudok felmutatni munka KARRIER szinten és magánéletileg is történtek események. Ez utóbbi még bárhová fejlődhet, a helyzet sem túl egyszerű, de ezt már akkor tudtam, mikor május közepe lett, nem is panaszkodom emiatt, vészesen fogy a nyár. A munka fronton jött változás ugyan több utazással jár, de ha ez fejlődési lehetőséget hoz magával, akkor az ember örül. Arról nm is beszélve, hogy már másfél könyvet elolvastam, hiányzott már a kultúra magamba szívása a könyvekből. A Dexter és a végső vágás című könyvet, a sorozat többi tagjával együtt mindenkinek ajánlom, remek társadalomkritika van benne a megszokott humor és keménység mellett.

Ezektől függetlenül tegnap óta nagyjából változatlan belső vívódással teszem a dolgom, még az edzés sem dobott fel, pedig ott aztán le lehet vezetni a feszültséget. Ma főztem is, ami nem más, mint egy kevéssé művészi alkotás létrehozása, több ember is jól lakik, egészséges, de még a folyamat alatt se éreztem megnyugvást. Nem hinném, hogy a rosszul működő billentyűzet vagy a még meg nem érkezett fizetés miatt vagyok szétszórva, mert a klaviatúra már jó ideje ilyen, a fizetés meg úton van.

Valami egészen más lesz a háttérben, amit talán sejtek is, de lehet csak a beszélgetés hiányzik, utána minden jobb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr896584701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása