Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy Blog

#729 - VV6

2014. március 04. - ZsubiHUN

Ahogy minden alkalommal, úgy most is vártam a ValóVilág indulását, kíváncsi voltam, milyen karaktereket szednek össze és a nem SMS-es alapú koncepció is felkeltette az érdeklődésem, végre szavazhatok kedvemre. Az, hogy WP8-ra késett az alkalmazásuk, és így nem vehettem ki a részem VV6 Alexa kiejtésében, kicsit fáj, de izgatottan vártam a többi szavazást. Amik azóta csak minimálisan befolyásolták a "játékot". Ugyanis ezek az agyhalottak csak vitáznak egész nap, megállás nélkül bazmegolnak (ezzel romba döntve azt, hogy magyarul lehet a legválasztékosabban káromkodni), ami nagyon unalmas két perc után. Ami persze a készítőknek köszönhető, nincs semmi program vagy feladat, amit végre kellene hajtaniuk, csak esznek-isznak-alszanak.

 

 

A napi applikációs szavazások, a Ki a legjobb pasi?, Valóban szereti X Y-t? vonalon mozognak, aminek nem hogy értelme, de játékot befolyásoló értelme sincs.Pedig ezt a részt vártam nagyon, meg lehetett volna szabni, hogy a héten éppen mit csináljanak, ha verseny, akkor a legjobban és/vagy legjobban teljesítő milyen jutalomban és/vagy büntetésben részesüljön. Kaja, cigi ellátás akadályozása, stb. De nem, csak az előbbi komoly dolgokra lehet voksolni, meg a "párbajra". Aminek az előkészületeivel simán elmegy három nap, három semmit érő összefoglaló. Bazmegolással. Persze nyilván sokan nézik, de csak azért, mert mindenhonnan ez folyik az arcodba, csak belenézel. De nem, nincs ott semmi érdekes, unalmas, papucs-zoknis karakterek, a szponzor ruhákban, közepesen jó külsejű csajok, melyek közül egyet sikerült most kidobni, síró focisták. Ja várj, ez megszokott... És még Józsi is kiköltözött, aki talán a legjobb karakter volt!

Valamivel fel kellene dobniuk, mert még az RTL moston sem nézem vissza az adásokat, hiszen felesleges. Így nem lesz VV7. Sem új Survivor vagy Éden Hotel, ahol tényleg komolyan ment a taktikázás, a játék a fődíjért.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr155843566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása