Egy Blog

#753 - Pumped

2015. október 15. - ZsubiHUN

Ne foggyá' le, szeretem, ha zsíros a picsa egy kicsit!

Történt ma a kora délutáni órákban, hogy majdnem papot hívattam magamhoz. Pont úgy éreztem magam, mint akinek két szöget ütöttek a nyakába függőlegesen. Aztán lemondtam a papot, mert nem tudtam eldönteni, hogy melyik egyháztól jöjjön és jobban lettem. Megmagyarázhatatlanul történt ez az egyik pillanatról a másikra, de hatalmas megkönnyebbülés volt, szinte biztos vagyok benne, hogy a rendszeres testmozgás és a többnyire egészséges étkezésnek köszönhető. Már az, hogy jobban lettem, mert az agonizálás valószínűleg azért lehet, mert egy hete majd' minden este az Uncharted trilógiát nyúzom, amíg a szemem ki nem folyik a helyéről. Emiatt az alvással töltött idő sem az igazi, de a világ legjobb játéka már csak ezt teszi az emberrel. De, hogy magyarázatot adjak a dőlt betűs bevezetőre, ami többeknél szemöldökemelést válthatott ki, hiányolok a kereskedelmi adók valamelyikéről egy fitness valóságshow-t.

Emlékeim szerint legutóbb ilyet kilenc éve láttunk a TV2-n (vagy az RTL-en), Norbiék próbáltak pár zsírdisznót értelmes életre nevelni a maguk pösze módján. A műsor nem volt hosszú életű, második évad azt hiszem nem is érkezett belőle, pedig nem volt rossz az egész. Ennek jöhetne most egy modern verziója, lehetőleg az Ápdét család nélkül. A TV2-re ráférne egy jó műsor, Andy Vajnának van pénze és némi tehetsége is ehhez, a népek pedig szeretik nézni az edzés közben bénázókat. Pumped Gabo is nagy siker volt a nyáron, de őt lehetőség szerint kihagynám. Nem úgy Gyúrós Jóskát (egykori villalakó, az aranyköpések kimeríthetetlen bányája), akinek biztos jól jönne egy kis pénzmag és rivaldafény.

Szerencsére a fitness világában nem vagyunk olyan rossz pozícióban, mint a fociban (bár itt is elindult egy halvány javulás), versenyzőink kézzel fogható eredményeket érnek el, őket be lehetne vetni a műsorban, mint személyi edző. Persze mindannyiuk szponzorált, hazánkban ezt meg nehéz összehozni azzal, hogy mindenkinek jó legyen, reklámfeliratok nélkül meg nem hinném, hogy a képernyőre engedné őket bárki is. Pedig jó lenne egy dreamteam, akik a műsorba a jelentkezőket istápolják. Jöhetne bárki: fogyni, erősödni, izmosodni vágyó, aki korához képest idősnek érzi magát, éppen szakított és változtatni akar az életén, stb. Ez lenne benne a szép, hogy nem csak 140+ kilós embereket zsúfolnak össze egy szélesvásznú TV-re (erre több fér belőlük, mint a 4:3-as képarányra), hanem bárkit, az adott idő alatt elért változás számítana a győzelemért. Mert győztes az kell, nyeremény is kell, ami lehetne sok százezer forint értékű ruha, mert abból kell majd új.

Én egész biztosan nézném és rajonganám orrvérzésig, mint az Éden Hotelt, mert nem sok előre válogatott hülyét nézek real time (akik aztán odabent nem is olyanok, mint az interjún), hanem gondosan kiválogatott embert, akik céllal rendelkeznek, ezáltal motiválják a többi polgárt. A szórakoztatás, nézettség és a jó cselekedet is meglenne, én pedig csak egy szerény kis százalékot kérek a bevételekből.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr747857014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása