Egy Blog

#749 - Gyűjtögetek

2015. július 02. - ZsubiHUN

A tisztelt egybegyűltek többsége már tudja, hogy gyűjtök nagyjából mindent, ami a videojátékokhoz kapcsolódik. Minden utolsó filléremet nem költöm erre a hobbira, de az akciós vagy éppen nekem tetsző gyűjtői kiadásokat ritkán hagyom a boltok polcain.

Tavaly fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ennek a már elég terebélyes kollekciónak nem kellene csak a polcon hevernie, megmutathatnám a világnak. Első gondolatom az volt, hogy szedek belépőt, a kedves turisták csodálkoznának egy nagyot, ámuldoznának, majd távoznak. Ezerkettőé' csodás élmény lenne, nekem meg tényleg lenne pénzem ilyen cuccokat venni. Ezzel még több látogatót szerezve. Aztán elvetettem ezt, mert iparűzési adót kellene fizetni, a tiltás ellenére biztosa sokan megfogdosnák a cuccokat, egyesek akár lopásra is adnák a fejüket, így inkább külön blogot kaptak. Meg facebbok oldalt. És instagramon is lehet követni. Twitter, Google+, tumblr, Pinterest, mittomén oldal jelenleg nincs tervben, ha nagy lesz erre az érdeklődés, beszélünk róla. Az első bejegyzés az imént élesedett, nem kifejezetten professzionális képekkel, jelenleg telefonnal lövöm őket, amolyan tesztként. Valószínűleg át fogok térni fényképezőgépre, amit kiegészítek egy állvánnyal, így a képek nem fognak nagyon elütni egymástól. Megfelelő környezetet is biztosítok majd, így a fényekkel sem lesz gond. Terveim szerint hetente egy bejegyzést láthattok majd játékokról, de lesznek filmek is időnként. Instagramon próbálok sűrűbben jelentkezni az apróságokkal, esetleg gyerekkoromból előkerült cuccokkal.

Mindenféle kritikát szívesen és örömmel fogadok, főleg amely építő jellegű és semmi sem eladó, amiről képet közlök.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr547591442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása