Egy Blog

#746 - Csörgedező nácivér

2015. március 04. - ZsubiHUN

Ha csak engem kérdeztek volna, 2014-ben mindenképpen a Wolfenstein: The New Order kapta volna az év FPS-e díjat. A Machinegames megcsinálta azt, ami a Gearbox-nak (meg a korábbi fejlesztőknek) nem sikerült a Duke Nukem: Foreverrel: úgy folytattak egy klasszikus FPS-t, hogy az mind az idősebb, mind a fiatalabb generáció tetszését elnyerje. Persze lehetettek volna benne rendes titkos helyek, a Holdon játszódó részt nem kellett volna ellőni az előzetesben, de az egész játékmenet, a leszakadó végtagok, a sok vér, a lehetőség, hogy egyszerre két fegyverrel lőjünk, a robot nácik, mind egy szálig tökéletesek voltak.

Egy dolog hiányzott csupán, az okkult tanok. Szerencsére ezt májusban orvosolják, B.J. Blazkowicz visszatér a kastélyba, hogy szétrúgjon még néhány náci segget. Főleg fegyverrel és jó poénokkal.

Mire megunom a jetiket, addigra pont befut!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr727241799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása