Egy Blog

#741 - Kattintós csúnyabeszéd

2014. augusztus 25. - ZsubiHUN

Az ember káromkodik kicsit, kirak egy 18-as karikát, felhívja a figyelmet, hogy csak felnőtteknek szól a megosztott a tartalom és a #739 másfél nap alatt a második legnézettebb bejegyzésem lett. Ehhez persze kell az is, hogy alapvetően nem túl nagy a látogatottsága a blognak, könnyű kiemelkedő elérni, de ez mégis figyelemre méltó teljesítmény. Úgy látszik, csöccsel tényleg mindent el lehet adni...

Bezzeg a mélyenszántó, depressziós gondolatokra senki sem kíváncsi, hiába sírom magamból a bánatomat! Kiváló közönség vagytok mindannyian, mondhatom. Pedig a csúnya beszéddel nem olvasókat akartam csábítani, csupán a témához illő módon fejeztem ki a véleményemet. Ami meg sem közelítette a comment:com-os verziótm mégis HATALMAS olvasottságot produkált. Ettől függetlenül úgy sejtem, a legtöbben a női nemi szerv miatt jöttek, de egészen biztos volt Kanadából is látogatóm, mert a Google onnan irányított egy embert. Aki aztán szomorúan tapasztalta, hogy magyarul van az írás, a kép sem HD felbontású és továbbállt a következő találatra.

Lehet át kellene állnom bulvárra, azt komálják az emberek, ha maradok a mezítelen testeknél, akkor még a Bing találatai között is kiemelt helyet kaphatok! Ez lenne csak az igazi eredmény! A legolvasottabb írásom egy hasonló véleményformálás még tavalyról, azt egy ismerősöm még Facebookon is megosztotta!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr126635779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása