Egy Blog

#718 - Hibák

2013. október 06. - ZsubiHUN

Eddigi nem túl hosszú életem alatt arra jutottam, hogy a nők három merényletet tudnak önmaguk ellen elkövetni:

- levágatják a hajukat. Egy nőnek márpedig legyen legalább vállig érő haja, de a hátközép alá lógó az ideális. Persze ez nehéz, sokáig tart megmosni, megszárítani, nyáron meggyulladnak alatta, odalóg mindenhova, látványosan hullik. De gyönyörű! Millió módon lehet variálni, összefogni, összefonni, feltűzni, kivasalni, göndöríteni, hullámosítani, festeni, bele tudod fúrni az arcod, éjjel belemegy a szádba, fojtogat, ott van a kádban, a kád szélén, a lefolyóban, a padlón. De nem zavar, mert gyönyörű!

- elhagyja magát. Csúnyán lenőtt, elhanyagolt haj; ellustult, eltunyult test; lekopott, lepattogott körömlakk; rosszul összeválogatott ruhák; mindenben csak a rosszat látni. Mi férfiak az ápolt külsejű nőket szeretjük. Nem kell éjjel-nappal talpig sminkben, kiskosztümben, magassarkúban lenni és folyamatosan fogyókúrázni. Egy nő reggel is szép, még ha ezt a szépséget éjjel valami manó el is rejtette a fürdőszobában. Legyen ápolt a külső, igényesek a ruhák, feszes, sportos test. Ez utóbbi a nőnek is jó, mert, ha szívesen néz a tükörbe, még azokon az igazán női napokon is tud mosolyogni.

- tetováltat. A tetoválás önkifejezés, egy fontos emlék megőrzése, szép, jól mutat, eltakarja az esetleges műtéti hegeket, az akárkinek is van és mennyire jó, mennyire szexi, hogy oda vannak érte a népek! Nem. A tetoválás önmagában lehet szép, de megbontja a (női) test egységét, magára vonja a figyelmet a többi részletről. Ha olyan, akkor megszabadulni sem lehet tőle egykönnyen és jöhet a bánkódás, átalakítás, amitől csak még több firka lesz a nő gyönyörű testén.

A fentiek a saját véleményemet tükrözik, nem jelenti azt, hogy minden férfi így vélekedik ezekről. Egy tetoválástól nem feltétlenül lesz valaki más ember, de mégsem marad ugyanaz. A hosszú hajat a nők nagy része rövid idő után vissza akarja kapni, mert szerette. Az elhanyagolt külső, egészségtelen életmód pedig elsősorban neki rossz, a férfiak csak átnéznek rajta, nem vetkőztetik le fehérneműre elméletben. Mind közül talán ez a legrosszabb, ugyanis az izmos külső az szexi.

1380835_731850503497571_921742585_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr345554567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Clogfly 2013.10.07. 18:14:46

Nagyjából én is így látom, bár a tetoválás részével csak részben értek egyet: az elkapkodott, "csakazértis" tetkó tényleg nagyon el tudja rontani az összképet. Pl. szánalmas a "ribancrendszám" is, meg a vállra dobott nonfiguratív valamik. Viszont: léteznek nagyon esztétikus tetkók, ami nem elnyomják, hanem kihangsúlyozzák a nőiességet.

Különben szerintem ezeknél nincs gusztustalanabb dolog a világon egy nőnél: tetovált smink, hegyes műköröm, kínai műszempilla. A Szentháromság. :D
baggins

ZsubiHUN 2013.10.08. 16:52:26

@Clogfly: Van egy tetoválás, amit el tudnék viselni életem végéig A nőn: a gerincvonalon kínai/japán írás. A tetovált szemöldöknek semmi értelmét nem tudtam eddig felfedezni.

Szeretnék gratulálni, Tiéd az első komment ezen a felületen! :)
süti beállítások módosítása