Egy Blog

#701 - Tocsog

2013. január 15. - ZsubiHUN

A minap még lelkesedtem az érkező hóért, vártam, hólényt akartam építeni. Aztán megjött a hó hétfőn, országos hóhelyzet volt, elzárt településekről beszélt az internet, amin mindenki fel volt háborodva, mert kurva FKF, kurva BKV, kurva hó! Aztán teltek az órák, estére elolvadt szinte az egész, a főutakat letakarították, Budán is haza tudtak menni gazadagék, megnyugodott mindenki. Kivéve jelen sorok íróját, mert így bukott minden terve a hóval kapcsolatban, trutyi van mindenütt. A járdán nem lehet közlekedni, mert nem mindenki takarítja le a háza előtt, az utcán áll a félig fagyott hó-jég-víz kombináció, tehát hazáig kell korcsolyázni. A kellemes plusz egy fokban. Ami tényleg kellemes, egy normális télen tizenötször ilyen hideg van, 25 centis állandó hóval.

Így jött hát elő ismét a tél undorom, és az sem vidít fel, hogy megint hideget és havazást jósolnak. Mire odaérünk, megváltozik minden előrejelzés, csak eső lesz és hideg, ami semmire sem jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr45087842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása