Egy Blog

#697 - Völgy

2013. január 03. - ZsubiHUN

Nem szeretem, amikor egyik pillanatról a másikra, mindenféle ok nélkül rám tör a rossz hangulat. Pedig most aztán tényleg semmi értelme, viszonylag szépen alakul minden, az éjszakáimat nem forgolódással vagy plafon bámulással, hanem alvással töltöm. Ez közel három hónap után elég jó érzés, bár reggelente így sem pattanok ki az ágyból, de ez csak a tél miatt van. Lehet ágyneműt is kellene már cserélni, de ez igazán nem tartozik szorosan a tárgyhoz.

Igazából volt az estének egy vicces, teljesen ártatlan és kiszámítható pillanata, ami kiváltotta ezt a búskomor hangulatot, hogy hűvös lettem, hogy teljesen másként viselkedtem, mint az elmúlt majdnem egy hónapban. Nem is reagáltam rá csúnyán, egyszerűen előhozta ezt az állapotot, amit nem tudok legyűrni. Reggelre bizonyára kialszom.

Friss: 23 óra 27 perc óta az állapotom rohamosan javul.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsubi.blog.hu/api/trackback/id/tr755087825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása